Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K’da başarısız bulunan Atakan Hoşgören, Sana Söz’de çok beğenildi!

4N1K’da başarısız bulunan Atakan Hoşgören, Sana Söz’de çok beğenildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık bir yıl önce çekilen 4N1K İlk Aşk dizisinin başrolünde yer alan Atakan Hoşgören bu kez Sana Söz’le karşımıza çıkıyor. 4N1K’daki oyunculuğu başarısız bulunan Hoşgören, Sana Söz’deki performansıyla ise tam not aldı.

Star TV’nin yeni dizisi Sana Söz dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Gerçek hayattan kesitler sunan dizi ilk bölümüyle izleyiciler tarafından çok beğenildi. Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak’ı başrollerde bir araya getiren Sana Söz izleyicileri çok etkiledi.

4N1K'da başarısız bulunan Atakan Hoşgören, Sana Söz'de çok beğenildi! 8

Yeni dizide dikkati çeken bir oyuncu da Atakan Hoşgören’di. Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Elif’in oğlu Umut’a hayat veren Hoşgören, uçarı ve başına buyruk bir genç karakteri canlandırıyor.

Atakan Hoşgören izleyicilerin yaklaşık bir yıl önce çekilen 4N1K İlk Aşk dizisinden tanıyor. 4N1K İlk Aşk Ali Tekelioğlu karakterine hayat veren oyuncu bu dizideki performansıyla bir hayli eleştiri almıştı. Hatta dizinin düşük reytingleri Hoşgören’in başarısız performansına bağlanmıştı.

4N1K'da başarısız bulunan Atakan Hoşgören, Sana Söz'de çok beğenildi! 9

Ancak oyuncu koçuyla çalışmaları sonucu kendini bir hayli geliştiren Hoşgören, yeni dizisini Sana Söz’de canlandırdığı Umut karakteriyle izleyicilerden tam not aldı. İzleyiciler deli dolu, başına buyruk ve serseri Umut karakterini çok beğendi.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme aldığı Sana Söz’de izleyiciler Ömer ve Elif karakterlerinin bir cinayet davasını çözme yarışına şahit oluyor.