Ana sayfa Dizi Haberleri Dikkatli izleyici, Ramo’daki esrarı çözdü! O detayı farkettiniz mi?

Dikkatli izleyici, Ramo’daki esrarı çözdü! O detayı farkettiniz mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamı Show TV’de 31. bölümü yayınlanan Ramo dizisinde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Ramo ve Sibel’in düğününü basan adamlar, aileye kabus yaşatırken yaralar sarılmaya çalışıldı. Ramo ise kendilerine kurşun yağdıranların peşine düştü. Bu sırada Sibel hayati tehlikedeydi ve aranan kan ise Nehir’de! Ramo, kan karşılığında Nehir’e teslim olmayı kabul etti.

Düğün günü, kabus gününe dönerken, olaylar birbirinin içine girdi adeta! Ramo, sonunda Korkut’un kendilerine ateş açtırdığını öğrendi ama Mazhar’ın başkanlığında toplanan masada hiç ummadığı bir durumla karşı karşıya kaldı!

Korkut, Mazhar’a Taner’i Ramo’nun öldürdüğünü söyleyip olay yerinden bir de fotoğrafı kanıt olarak sundu. Ramo inkar etmezken, büyük patron Mazhar’ı uyararak onu öldürmesini engelledi. Mazhar, yeniden düşman tarafına geçerek Ramo’ya “Ne ölüme, ne ölüne” restini çekti. Ancak intikamını da sonraya bıraktı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları dizinin final sahnesinde ise Sibel’in kaldığı odaya, hemşire ve hastabakıcı kılığında iki kişi girdi. Bomba bağlı oksijen tüpünü gören Sibel bir anda şoka uğrarken bayıltıldı.

Sonrasında ikili arasında geçen konuşmada, kaza süsü verilerek oksijen tüpünün patlatılacağı öğrenildi. Fakat ilginç olan bu iki kişinin yanlarında getirdiği ve çadır gibi bir çarşaf ile sarılmış tekerlekli araçtı!

Odadan çıkarken de dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı! Temizlik ya da pansuman araç gereçlerinin olduğu bir araç olsa, neden çadır gibi çarşafla örtülsün!

Pek çok izleyici, bu şekilde Sibel’in oradan kaçırıldığı görüşünde! Olay yerinde yüzüğünün bulunması da planlı gibi. Dizinin takipçileri Esra Bilgiç’in oynadığı Sibel’in ölmemesini istiyor, zaten izleyenlerin çoğu da bu işte başka bir iş olduğu görüşünde.

Çarşafla örtülü sedye ya da masa sayesinde Sibel’in kaçırıldığı yorumları yapılıyor sosyal medyada sıklıkla. Bir başka tahmin de Sibel’i kimin kaçırdığı üzerine! Yine dikkat çeken bir başka sahne de Mazhar’ın evindeki sahneydi. Karısı ya da sevgilisi olan Dilber, ilk kez ortaya çıktı. Mazhar, kahvaltı sofrasında Dilber’e sarılıp eline bir fincan çayı alıp ‘geliyorum’ diyerek yukarı çıktı.

İşte bu sahnede izleyenler, Sibel’i Mazhar’ın kaçırdığı ve evindeki bir odada tuttuğu düşüncesinde. Bazı yorumlarda da Korkut ya da Boran’ın kaçırdığı şeklinde görüşler de var. Bakalım bu işin altından kim çıkacak?

BKM imzalı dizinin 31. bölümündeki patlama sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları aşağıda…