Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Soral, profesyonel mankenlere taş çıkartan pozlar verdi!

Hande Soral, profesyonel mankenlere taş çıkartan pozlar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisine Ümit karakteri ile katılan ünlü oyuncu Hande Soral, Şamdan Plus dergisi için özel pozlar verdi. O anları da Dizi TV programı kaydetti. Diziye bomba gibi giriş yapan Soral, çekimlerde ise güzelliği ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Bir Zamanlar Çukurova setinde 2 aydır bulunan ve diziye de bomba gibi başlayan oyuncu, çekimlerde oldukça iddialıydı. Soral, 3 ay çekim yapabilecek kadar kıyafet hazırlandığını ve kendisine en yakışanları tercih ettiklerini ifade etti. Çok uzun bir zaman sonra ilk kez bu kadar renkli bir çekime katıldığını belirten oyuncu, her şeyden memnun kaldığını ifade etti.

Çekimlerde profesyonel model gibi etkileyici pozlar veren oyuncu, çocukluğundan bu yana fotoğraf çektirmeyi çok sevdiğini söyledi. Çekim sırasında çok rahat olmasıyla da dikkat çeken oyuncu, normal hayatında da çok fotoğraf çektirdiğini ve artık kendisini objektif karşısında rahat hissettiğini belirtti.

Oyuncu olarak kameraya bakmadığı zaman daha rahat olduğunu ifade eden Hande Soral, fotoğraf çekimlerinde de kendisini rahat hissettiğini ifade etti.

Hande Soral, profesyonel mankenlere taş çıkartan pozlar verdi! 7

Çekimler öncesinde kendi bakımı için de bazı çabaları olduğunu ifade eden oyuncu, gözaltı morlukları ve ödemler için de bazı formülleri bulunduğunu belirtti. Güzelliği için cildini temiz tutmak ve bol su içmekten başka bir şey yapmadığını ifade eden oyuncu, bu konuda biraz üşengeç olduğunu da anlattı.

Dergide ise yeni dizisiyle ilgili konuşan oyuncu, “Bir işe sonradan girmenin iyi yanı, neyin içinde olduğunuzu biliyor olmanız. Güzel bir işin parçası olmak çok keyifli” diye konuştu.

Rahat olduğu kıyafetleri giymeyi tercih eden oyuncu, bir tarzının olduğunu da düşünmediğini belirtti. Çok fazla spor giyinmediği ve kombin yapmayı tercih ettiğini anlatan oyuncu, en favori giysilerinin spor ayakkabı, tayt ve sweetshirt’ler olduğunu sözlerine ekledi.