Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miss Turkey 2017 güzeli Aslı Sümen, Kanal D dizisiyle oyunculuğa atılıyor!

Miss Turkey 2017 güzeli Aslı Sümen, Kanal D dizisiyle oyunculuğa atılıyor!

tarafından ker_def

1994 yılında Mersin’de dünyaya gelen Aslı Sümen, 2017 yılında yapılan Miss Turkey yarışmasını ilk sırada bitirerek tanındı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İkdisadi ve İdaresi Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü tamamlayan Sümen, oyunculuk konusunda 2018 yılında ilk adımı atmış ve Beduk We Dance isimli kısa filmde yer almıştı.

Aslı Sümen gerçek anlamda ilk oyunculuk deneyimini ise Baht Oyunu isimli Kanal D dizisinde tadacak. Tuğçe Dikman karakteri ile ekrana gelecek olan oyuncu 15 Haziran’dan itibaren her salı akşamı yayınlanacak olan dizide boy gösterecek. Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ve İdris Nebi Taşkan ile birlikte başrolde yer alan Sümen heyecanını şöyle ifade etti: “Çoook heyecanlıyım! Biz çok keyifle çektik, umarım seyircilerimiz için de izlemesi bir o kadar keyifli olacak.”

Seyircileri günlük hayatın telaşından kurtulabilecek bir dizi ile geldiklerini anlatan Aslı Sümen, “Seyirci günlük hayatın telaşelerini biraz olsun unutacak, kendini aşk için çırpınan karakterlere kaptıracak. Karakterler kendini zor durumlara soktukça kahkaha seviyesinin de artacağı bir hikaye bekliyor seyirciyi” diye konuştu.

Tuğçe karakteri hakkında bilgi veren Sümen, “Tuğçe, güçlü, alımlı ve iyi eğitimli bir karakter. Gücünü istediğini elde etmek için kullanmaktan çekinmiyor. Ama Bora’ya olan zaafı yüzünden sabırsız davranacak. Ben Tuğçe’ye aksiyona geçmeden önce iki kere düşün demek isterdim, ama Tuğçe bunu dinlemezdi” diye konuştu.

Peki Tuğçe Dikman nasıl bir karakter? İşte karakterin detayları:

Tuğçe, Bora’nın çocukluk arkadaşı, aynı zamanda iş ortağıdır. Alımlı, iyi eğitimli, akıllı bir kadın olan Tuğçe, kimi zaman insanlara yukarıdan bakmasıyla bilinir. İstediklerini elde edebilmek için entrika yapabilecek kadar hırslıdır. Bora’ya yakın olabilmek için şirkete ortak olan Tuğçe, ona uzun zamandır aşıktır fakat Bora’nın ulaşılmazlığı ona açılmasını engellemektedir. Gayesi Bora’nın kendisine aşık olmasını sağlamak ve onunla evlenmektir.