Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zalim İstanbul ile parlayan İdris Nebi Taşkan yeni dizisinde bir ilke imza atacak!

Zalim İstanbul ile parlayan İdris Nebi Taşkan yeni dizisinde bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

Zalim İstanbul dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran isimlerden birisi de İdris Nebi Taşkan olmuştu. Civan Yılmaz karakteri ile ekranda iz bırakan oyuncu, 1 yıldır dizilerden uzaktaydı. Yine Kanal D ekranında hayranları ile buluşacak olan Taşkan, Rüzgar Akçan olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel dizide bir çift olarak ortaya çıkacak. İdris Nebi Taşkan ile Aslı Sümen de dizinin öne çıkan iki karakterine hayat verecek. Proje için çok heyecanlı olduğunu dile getiren oyuncu, şimdiye kadar hep dram işlerinde rol almıştı.

İlk kez bir romantik komedide izleyeceğimiz oyuncu, heyecanını şu sözlerle anlattı: “Bugüne kadar hep dram işlerinde rol aldım, ilk kez bir romantik komedi projesine dahil oldum. Ortaya ne çıktı çok merak ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım :) Serdar Hocamın bu konuda bana yardımı ve desteği çok büyük. Umarım izleyici Rüzgar’ı en az benim sevdiğim kadar sever.”

İzleyicilerin Baht Oyunu dizisinde samimiyeti bulacağını dile getiren oyuncu, samimi duyguların dizi ile ekranda kendini göstereceğini belirtiyor. Oyuncu, “Set arkasındaki samimiyetin kamera önüne de yansıdığını düşünüyorum. Çok hızlı bir şekilde taraf tutup, çok güleceklerini düşünüyorum” dedi.

Rüzgar karakterinin bencil birisi olduğunun altını çizen oyuncu, “Hayatının merkezinde sadece kendisi var. Mutluluk canavarı diyorum ben Rüzgar’a :)) Haz peşinde koşuyor sürekli. Eğer Rüzgar’a bir şey söyleyecek olsaydım ona kendini sevmek ve bencillik arasında çok ince bir çizgi olduğunu söylerdim. Bence insan başkalarını da mutlu etmekten keyif almalı” ifadelerini kullandı.