Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’da göz kamaştıran ve sosyal medyayı etkileyen yeni dizi çifti!

Kuruluş Osman’da göz kamaştıran ve sosyal medyayı etkileyen yeni dizi çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile çok başarılı bir iş çıkartıyor. Reytingleri ile üçüncü sezonda da çok iyi pozisyonda bulunan dizi, 2021-2022 sezonunun en iyi iki yapımından birisi konumunda.

Gönül Dağı ile birlikte Kuruluş Osman dizisinin çift haneli reytingler alarak yollarına gayet başarılı şekilde devam ettiğini görüyoruz. atv dizisinde dikkat çeken bir başka detay daha var.

Dizi hayranlarının sosyal medya ortamında sık sık bahsetmeye başladığı yeni dizi çiftine dikkat çekmek istiyoruz. TurMar etiketi ile sosyal medyada öne çıkmaya başlayan bu yeni dizi çiftini Şeyma Korkmaz ile Rüzgar Aksoy ortaya çıkardı.

Diziye üçüncü sezonun başında Prenses Mari karakteri ile katılan Şeyma Korkmaz, Beni Affet isimli fenomen dizideki Feride karakterinden 3 yıl sonra yeniden setlere adım attı. Oyuncunun hayranları için bu yeni buluşma büyük bir sevinç kaynağı oldu.

Şeyma Korkmaz’ın dizideki partneri Rüzgar Aksoy ise, Turgut Alp isimli sevilen bir karakteri canlandırıyor. 2008 yılında Adanalı dizisinde Ferruh karakteri ile setlere adım atan Rüzgar Aksoy, en son Ramo ve Arıza isimli yapımlarda güçlü çıkış yapmıştı.

Şeyma Korkmaz ile Rüzgar Aksoy’u birbirine yakıştıran Kuruluş Osman izleyicileri, parlayan yeni dizi çifti olarak Mari ile Turgut karakterlerini görüyor.

TurMar etiketi de sosyal medyada sık sık paylaşılarak iki ünlü ismin ekran enerjisinin ne kadar iyi olduğuna yönelik yorumlar yapılıyor.

Etkileyici uyumları ile beğeni toplayan ikili, Kuruluş Osman dizisinin sosyal medyada daha fazla konuşulmasına da katkı yapıyor.

Üçüncü sezonda hikayeye dahil olan iki ünlü ismin de çok başarılı performans sergilediğini, dizinin başarısında önemli bir pay sahibi olduklarını söyleyebiliriz.