Ana sayfa Dizi Analiz Annemizi Saklarken dizisinde hikaye ileriye sardı!

Annemizi Saklarken dizisinde hikaye ileriye sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisinde ilk 4 bölümün ardından heyecan beşinci yeni bölümle devam edecek. Bir grup izleyicinin beğeniyle takip ettiği dizinin reytingleri beklentilerin altında geliyor.

Final yolunda ilerlediği değerlendirmesi de yapılan dizinin beşinci yeni bölümü 5 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak. Diğer dizilerin yeni bölümlerinin olmayacağı gelecek hafta dizinin iyi sonuçlar alması beklentisi var.

Hikayede ise hızlı bir şekilde ilerliyor. Beşinci bölüm fragmanında Handan ile Dündar’ın evlilik şoku herkesi şaşırtacak. Kısa sürede gerçekleşen bu evlilik izleyiciler için de hikayenin ileriye sarılması gibi oldu. Zira reytingleri artırmak için hikayede heyecanı artırmak şart.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun canlandırdığı Füsun karakterinin hamilelik durumu da fragmana yansıdı. Yani işlerin fazlasıyla karıştığı bir hikaye kurgusunu göreceksiniz.

Annemizi Saklarken dizisi bir miktar daha reytinglerini artırabilir ise sezon sonuna kadar devam edebilecek bir hikaye gelişimine sahip. Ancak önce reytinglerin düzelmeye başlaması şart.

İşte dizinin herkesi şaşırtacak olan 5. bölüm fragmanı: