Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım’ın Ada Masalı, Üç Kuruş ve Yargı’dan sonra izleyicilere iki sürpriz dizisi daha var!

Ay Yapım’ın Ada Masalı, Üç Kuruş ve Yargı’dan sonra izleyicilere iki sürpriz dizisi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzası taşıyan dizilerin ne kadar kaliteli işler olduğunu izleyiciler yıllardır edindiği tecrübelerden biliyor. Özellikle bu sezon Ay Yapım büyük bir atak sergiledi…

Yaz döneminde Ada Masalı dizisi ile romantik komedi sevenleri mutlu eden Ay Yapım firması, Üç Kuruş ile de büyük bir ilgi gördü… Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş aslında İçerde ve Çukur dizileri ile oluşturulan konseptin üçüncü yapımı olarak öne çıktı.

Ay Yapım, daha sonra Yargı isimli Kanal D dizisiyle de büyük bir çıkışa imza attı. Adalet arayanların çoğaldığı ülkemizde gerçek suçluyu bulma mücadelesinin bir bulmayaca dönüştüğü Yargı, Pazar akşamları reytinglerde çok iyi sonuçlar aldı.

Ada Masalı final yaptı ama başarılı bir iş olarak akıllarda kaldı. Üç Kuruş ve Yargı ise çok iyi reytingler alarak yollarına devam ediyor. Ay Yapım’ın izleyiciler için iki sürpriz dizisi daha var.

Ay Yapım'ın Ada Masalı, Üç Kuruş ve Yargı'dan sonra izleyicilere iki sürpriz dizisi daha var! 7

Show TV’de yayınlanacak olan bu iki dizinin çekimleri sürüyor. Bu dizilerden birisi Baba, diğeri ise Oğlum… Her iki dizisinin de etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu bulunuyor.

Son yıllarda sevilen diziler; Babil, Menajerimi Ara ve Alev Alev’in yapımcısı da yine Ay Yapım oldu. Dijital projeler için de çalışmalar yapan ve Disney Plus ile anlaştığı ortaya çıkan Ay Yapım, Can Yaman’ın yeni dizisi için de çalışmalarını sürdürüyor.

Televizyon projeleri olarak Baba ve Oğlum dizileri çok etkili yapımlar olarak öne çıkacak gibi gözüküyor. Ay Yapım projelerinin kalitesinden bahseden Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Baba dizisiyle ilgili umutlu bir değerlendirme yaptı:

“BABA gümbür gümbür geliyor gibi görünüyor. Dizilerinde çoğunlukla hedefi tutturan AY Yapım’ın bu sezon da ‘Yargı’, ‘Üç Kuruş’ gibi sevilen işlere imza attığını düşünürsek bu ihtimali daha da kuvvetli görüyorum. Tabii evdeki hesabın kimi zaman çarşıya uymayabileceği gerçeğini de kesinlikle göz ardı etmiyorum. Nihai yorumum diziyi izleyince gelecek elbet. Tanıtımıyla özenli ve özlü bir yapım olacağının sinyalini verip umutlu bekleyişe sokan ‘Baba’nın hakkının verileceği temennisiyle… “