Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi hem reytingler hem de sosyal medya ilgisi ile ikinci sezona muhteşem başladı!

Bahar dizisi hem reytingler hem de sosyal medya ilgisi ile ikinci sezona muhteşem başladı!

tarafından ker_def

Bahar dizisi 2. sezona çok başarılı bir geri dönüş yaptı! Show TV’nin MF Yapım imzalı, yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin gönlünde taht kuran dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dün akşam ekranlara gelen yeni sezonuyla milyonları ekrana kilitledi.

Hem oyunculuk performanslarıyla, hem de güçlü hikayesi ve çarpıcı anlatım diliyle ekranlarda bahar fırtınası estiren dizi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonuyla da reyting sıralamasında AB ve ABC1 20+ gruplarında adını zirveye yazdırdı.

‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın on yedinci bölümü ile şimdiye kadar sezonun en iyi reytinglerinden birisini elde etti. Dizinin ilk sezonunda çift haneli oranları elde ettiği düşünülür ise, reytinglerin ilerleyen haftalarda daha da artması mümkün görünüyor.

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? sosyal medyada da izleyicilerin büyük beğenisi toplarken, #bahar etiketi 9 saat 35 dakika boyunca gündem konusu oldu.

Uzun bir aradan sonra Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’la ekranlara dönen Büşra Pekin, 7 saat 45 dakika TT listesinde yer alırken, hayat verdiği Süreyya karakteri ise 4 saat 55 dakika listede kaldı.

Geçirdiği ölümcül kazanın etkilerini henüz atlatamayan ve anne-babasının boşanmasında da fazlasıyla etkilenen Umay, 8 saat 20 dakika boyunca X’te gündem konusu olurken; Bahar’la ayrı kaldıkları dönemde yolları Süreyya’yla kesişen ve nihayet kalplerinin sesini dinleyip Bahar’la bir araya gelen Evren karakteri ise 3 saat 10 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Timur ve Nevra’nın yanlarına taşınmasıyla, geçmişte Bahar’ın yaşadıkları deneyimleyen Rengin ise 2 saat boyunca gündem konusu oldu.