Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 146. yeni bölümde Taner sorunlarla boğuşuyor!

Gönül Dağı dizisi 146. yeni bölümde Taner sorunlarla boğuşuyor!

tarafından ker_def

Beş sezondur her hafta reyting rekorları kıran, izleyicilerin gözdesi olan Gönül Dağı’nın yüz kırk altıncı bölümü 28 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak? Taner içine kapandığı için Selma endişelenir. Kasabanın su sıkıntısı sorunu devam etmektedir. Ramazan ve Veysel Taner’i eski haline döndürebilmek için icat yapması gerektiğini düşünür. Amcaoğulları su motorunu nasıl yapacaktır?

Ciritçi Abdullah, oğlunun yaşadığı gerçeğiyle yüzleşirken bir yolculuğa çıkar. Yolculuk sonunda Taner’e İrfan’ın yanına gitmek istediğini söyler. Ciritçi, İrfan ile karşılaştığında ne olacaktır?

Sefer, Süslü Badegül’ün devir işlemlerini yapar. Rıfat, Selami, Erkan ve Filiz Süslü Badegül’ü geri alabilmek için plan yaparlar. Süslü Badegül’ün yeni sahibi nasıl biri çıkacaktır?

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda ayrıca şu isimler bulunuyor:

“Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Öykü Gürman, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Hüseyin Soysalan, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, İmren Şengel, Kübra Balcan, Zeynep Bostancı, Mehmet Yiğit Uzunal, Cemil Şahin, Elif Sevinç.”

Gönül Dağı, 146. Bölümüyle 28 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de TRT1’de…