Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızıl Goncalar dizisi 22. yeni bölümde Cüneyd yaşadığı ihanet ile yıkılıyor!

Kızıl Goncalar dizisi 22. yeni bölümde Cüneyd yaşadığı ihanet ile yıkılıyor!

tarafından ker_def

Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın başrollerinde yer aldığı, Now TV kanalında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Kızıl Goncalar dizisinde 21 bölüm geride kaldı.

İkinci sezona başlayan ve geniş bir izleyici kitlesini etkileyen dizinin 22. yeni bölümü 14 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak. Peki izleyicileri neler bekliyor? İşte dizinin 22. yeni bölümünden detaylar:

Meryem derin komadan Mira’nın gerçeği öğrenmesiyle uyanmıştır. Gerçeği öğrenen Mira yaşadıklarının ağırlığı altında ezilmektedir ve onu tanımayan tek kişiyle dertleşmeye gider.

Öte taraftan Zeynep de Mira’nın Cüneyd’in yerini ondan sakladığını öğrenmiş ve bu ihanetle yıkılmıştır. Cüneyd zihninden sızan parçalara anlam vermeye çalışırken Vahid’in aradığı kitap, onu Lokman ile Cüneyd’e adım adım yaklaştırmaktadır.

Kevser’in Sadi ile evlendirilecek olması Hasna’nın deliye dönmesine sebep olurken Zeynep’i güvende tutan yalanın da ortaya çıkma tehlikesini doğurmuştur. Kevser’in Sadi ile evlendiği an yeni doğum yaptığının anlaşılması hem onu hem Zeynep’i ateşe atacaktır.

Meryem, bir yandan tutsak gördüğü Zeynep’in derdiyle dertlenirken bir yandan da yüzüne bakmayan Mira ile bir ilişki kurmaya çalışır. Levent ise bir yandan herkesin iyiliği için Meryem’in hapse dönmesini engelleyen bir plan yaparken bir yandan da ortadan kaybolan Mira’yı arayacak ve o da Zeynep gibi hiç beklemediği bir anda Cüneyd’i karşısında bulacaktır.

Mira kabullenmekte zorlandığı Meryem’in karşısına acımasız bir teklifle çıkarken Meryem’in özgür kalmasına izin vermeye niyeti olmayan Vahid de bu sorunu ortadan kaldırmak için Levent’e olan kıskançlığını kullandığı Naim’i vazifelendirir.