Ana sayfa Sosyal Medya Sitare Akbaş, Akasya Durağı dizisinden sonra aldığı karardan çok üzgün!

Sitare Akbaş, Akasya Durağı dizisinden sonra aldığı karardan çok üzgün!

tarafından ker_def

Oyuncu Sitare Akbaş, şimdilerde Kızıl Goncalar isimli dizi projesinde Birgül karakterini canlandırıyor. Birçok izleyicinin Akasya Durağı dizisindeki Zeyno karakteri ile hafızalarına yerleştirdiği oyuncu, başarılı bir kariyer yolculuğu içinde bulunuyor.

Sitare Akbaş, Birgül karakterinin kendisi için önemini katıldığı youtube yayınında şöyle açıkladı: “Canlandırdığım karakterleri seçerek oynamaya çalışıyorum, çünkü bence kariyerinizi neye hayır dediğiniz belirliyor. Kızıl Goncalar’ın Birgül’üne evet dediğim için çok mutluyum, karakterinin felsefesi bana çok yakın. Onun o dik duruşu, inanılmaz donanımı, başkaldırışı aynı ben. Rol bana geldiğinde biri beni gözetliyor mi acaba diye düşündüm. Herhalde Birgül’ü ben oynamasaydım ortadan çatlardım. Onu çok iyi anlıyorum ve hissediyorum.”

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube kanalındaki açıklamalarında aldığı estetik kararının kendisini daha sonra çok üzdüğünü de açıklayan Sitare Akbaş, yıllar önce büyük beğeni toplayan Akasya Durağı dizisinden sonraki süreç için şunları söyledi:

“Ben de sırf bu güzellik baskısı yüzünden burnumu yaptırdım ve beni Akasya Durağı’nda Zeyno olarak izleyenler hatırlar benim sorunlu bir burnum yoktu. 26 yaşındaydım acaba burnumdan dolayı mı rol alamıyorum diye düşünüyordum. O dönem bir yönetmenim yaptır dedi. Pişman değilim ama bu şiddete eyvallah dediğim için üzgünüm.”