Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisi 32. bölüm fragmanı; Karsu kıskançlığı karakolluk etti!

Sandık Kokusu dizisi 32. bölüm fragmanı; Karsu kıskançlığı karakolluk etti!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu 32. yeni bölümde dikkat çekici gelişmeler yaşanacak. Çarşamba akşamları Show TV’de güçlü hikayesi ile dikkat çeken dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Karsu’ya gece kulübünde yaklaşan biri olunca Bora, Karsu’yu içten içe kıskanıyor. Karsu’ya yaklaşan adamın Bora’ya diklenmesi büyük kavgayı başlatıyor ve hep birlikte karakolluk oluyorlar.

Gülnaz ise hayatında ilk kez biriyle buluşuyor ancak işler istediği gibi gitmiyor. Yaşananların ardından Gülnaz ile konuşan Filiz, ilk uçakla Urfa’ya dönmesi karşısında durumu abisine söylemeyeceğini belirtiyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert) ve Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler buluşuyor.

Sandık Kokusu, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.