Ana sayfa Dizi Analiz Tolga Sarıtaş klasını konuşturdu, Teşkilat dizisinin yeni kurtarıcısı oldu!

Tolga Sarıtaş klasını konuşturdu, Teşkilat dizisinin yeni kurtarıcısı oldu!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ dün akşam 115. bölümüyle ekrana geldi.

Deha ve Kirli Sepeti projeleri ile yarış halindeki Teşkilat dizisi beşinci sezonunda yine milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmeyi başarıyor.

Çok iyi reytingler elde ederek yeni döneme başlayan dizinin erkek başrolü olarak Tolga Sarıtaş’ın kadroya alınmasının ne kadar büyük bir sıçrama yarattığını da reytinglere bakarak bile görebilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul’un iki sezon sırtladığı, ardından Murat Yıldırım’ın yine iki sezon boyunca güçlü performans sergilediği Teşkilat dizisi, bu sefer de Tolga Sarıtaş ile zirveyi yine ele geçirmeyi başardı.

Dizinin 115. bölümü reytinglerde günün en iyi oranlarını elde ederekk pazar akşamı ekrana gelen ilk yüz program arasında birinci oldu.

Bu önemli başarıda Tolga Sarıtaş etkisi de kendisini hissettiriyor. Oyuncuya destek sosyal medyada devam ederken, Söz isimli asker dizisinden sonra yeniden Aybüke Pusat ile başrolde buluşmaları da da Teşkilat’ı öne çıkartan detaylardan birisi oldu.

Peki dizinin 115. bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detaylar:

GİZEMLİ TELEFON İŞLERİ KARIŞTIRDI

Selen’in bilgisayarını ele geçiren Altay, hem çantayı hem de kendini kurtarmak için Makinist ve adamlarıyla çatışmaya girdi. Altay, son ana kadar çantayı korumayı başarsa da Makinist, Altay’ın çatışmada yaralanmasını fırsat bilerek çantayı tekrar ele geçirdi.

Altay’ın yardımına Neslihan ve ekibi koştu. Akif Başkan, Neslihan ve Altay’ın güvenliği için yeniden bir arada çalışmalarını önerdi. İkili arasında işbirliği sağlanınca Altay hemen göreve başladı. Başkonsoloslukta verilecek olan özel davete katılarak içeri sızan Neslihan ve Altay, Kate’in dikkatinden kaçmadı. Altay’ın deşifre olmasıyla ikili hızla bulundukları davetten ayrıldı.

Diğer tarafta Suat’ın mekanına yapılan polis baskınında Korkut’un gözaltına alınması işleri iyice karıştırdı. Korkut’u ziyaret eden Akif Başkan, deşifre olma tehlikesi yüzünden operasyonun durmasın istese de Korkut tahmin ettiği gibi Hamdi tarafından kurtarıldı. Ancak Hamdi’nin, Korkut’un hayatı için Suat’la yaptığı anlaşmaya Suat uymadı. Suat’ın çevirdiği planlar istediği gibi gitmedi ve Korkut, herkesi şaşırtmayı başardı.

Ele geçirilen örgüt elemanı sorgusunda Selen’in öldüğünü söyleyince Kurtbey (Altay) bir kez daha yıkıldı. Ancak Kurtbey’e gelen telefonla işler iyice karıştı.

‘Teşkilat Altay’dan Tuna’ya’ yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de!