Ana sayfa TV Programları Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’de Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih mi etti?

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’de Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih mi etti?

tarafından ker_def

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye yarışmasında uzun yıllar jüri üyeliği yapan Hadise yeni sezonda yok. Ebru Gündeş ise programa geri döndü. Beyazıt Öztürk ile Murat Boz’un yanına ise Oğuzhan Koç geldi… O Ses Türkiye’deki bu yeni düzen Acun Ilıcalı’nın bir tercihi miydi? Merak edilen bu ve birçok sorunun yanıtını Acun Ilıcalı açıklayacak.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, özel yapım dizileriyle birlikte farklı türlerdeki programlardan oluşan arşivini genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de de büyük beğeni toplayan ve “hard talk” olarak nitelendirilen sohbet programı ‘40’, yepyeni konuklarıyla izleyicilerle buluşuyor. Cansu Canan Özgen’in sunduğu program ilk bölümünde, medya dünyasının en önemli isimlerinden Acun Ilıcalı’yı ağırlıyor.

Başarılı sunucu ve haberci Cansu Canan Özgen, 90 dakika boyunca konuklarını terletmek için BluTV’ye geliyor. Özgün “hard talk” formatını Türkiye’ye tanıtan ‘40’ programında Özgen, siyaset, sanat, spor ve popüler kültür dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya gelerek onlara yanıtlaması zor 40 soru yöneltiyor.

Yepyeni bölümleriyle BluTV’de izleyicilerle buluşacak olan program, ilk bölümünde medya dünyasının en önemli isimlerinden Acun Ilıcalı’yı ağırlıyor. Acun Ilıcalı’nın konuk olduğu ‘40’, ilk bölümüyle 13 Ocak Perşembe saat 17.00’da BluTV’de olacak.

Ilıcalı’ya yönetilen “Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih mi ettiniz?”, “Ali Koç istifa etmeli mi?”, “RTÜK’ün sınırları nereye kadar olmalı?” gibi sorulara verdiği cevaplar önümüzdeki günlerde çok konuşulacak. Formatı BBO Yapım’a ait olan, yapımcılığını Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği program, her konuğuyla sosyal medyanın gündemine yön verecek.

Yurtdışında yayınlandığı ülkelerde “en çok izlenenler” listesine giren ve yakın zamanda Almanya, İngiltere ve ABD’de de yayına başlayacak ‘40’, yeni bölümleriyle her hafta BluTV’de izlenebilecek.