Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın yeni dizisi için alınan kararlar projenin önemini gösteriyor!

Can Yaman’ın yeni dizisi için alınan kararlar projenin önemini gösteriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın 1 yıldan fazla süredir İtalya’da elde ettiği müthiş popülerlik büyük takdir topluyor. “Viola Come Il Mare” isimli polisiye dizide rol alan oyuncu İtalyan hayranlarını mest etti.

Bu ülkede reklam filmlerinde yer alan, dizisiyle beğeni toplayan, spor çalışmaları ve yüksek kondisyonu ile takdir edilen, aşkıyla da bir dönem magazinde çok konuşulan bir Can Yaman görüyoruz. Oyuncunun Disney Plus’un yeni dizisi için başrol olarak anlaşması da gündem oldu.

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli’nin ardından Can Yaman’ın da bu büyük organizasyonun içinde yer alması hayranlarını memnun etti. Disney Plus’ın Türkiye operasyonu için büyük anlaşmalar yapması, Türk dizi yıldızlarını kendisine çekmesi çok başarılı bir taktik.

Ay Yapım tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan yeni diziden gelen detaylar da Can Yaman hayranlarını memnun ediyor. Dizinin senaristinin Kerem Deren olması memnun edici bir gelişme olarak öne çıktı. Ezel dizisini de yazan isim olan Kerem Deren, güçlü hikayeleri ile biliniyor.

Ayrıca ünlü yönetmen Uluç Bayraktar’ın da proje için Ay Yapım ile anlaşma sağlaması da önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekiyor.

Can Yaman’ın 2022 yılında yeniden Türkiye’ye gelerek hayranları ile buluşacağı ve dizinin çekimlerine başlayacağı günleri de takipçileri büyük bir heyecanla bekliyor.

İtalya’da kendisine güçlü bir kariyer elde eden, dünyanın birçok ülkesinde tanınan ve milyonlarca hayranı bulunan Can Yaman, Disney Plus ile popülerlik noktasında yeni ve güçlü bir platform daha bulmuş olacak.