Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı sosyal medyada zirveye yerleşti! Sadakatsiz’in durumu kötü!..

Ada Masalı sosyal medyada zirveye yerleşti! Sadakatsiz’in durumu kötü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Dün akşam ekranlarda, Star TV’nin Ada Masalı, Kanal D’nin Sadakatsiz’i, Fox’un Kanunsuz Topraklar’ı ve ATV’nin Kuruluş Osman dizileri arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Dizilerin ekran macerasını, aldıkları reyting oranları belirliyor ancak sosyal medyanın gücünü de inkar etmek olmaz. Sosyal medyada yaratılan etkileşim dalgası dizilerin ekrandaki akıbetinde büyük önem taşıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 3 Kasım Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre sosyal medyada dün akşamın  galibi açık ara farkla Ada Masalı dizisi oldu.

Ada Masalı sosyal medyada zirveye yerleşti! Sadakatsiz'in durumu kötü!.. 7

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un baş rollerini paylaştığı Star TV dizisi, reytinglerde birincilik konusunda yarışan Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerini sosyal medyada açık ara farkla geride bıraktı.

Ada Masalı, 765 bin 256 sosyal medya paylaşımına konu olarak en fazla konuşulan çarşamba dizisi oldu. Ada Masalı’nı 11.665 paylaşım ile Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar dizisi izledi.

Ada Masalı’nın sosyal medyadaki bu başarısında şüphesiz başrol oyuncuları Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın yakaladığı uyumun da büyük payı var.