Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’na hayatının fırsatını Mert Fırat sundu!

Afra Saraçoğlu’na hayatının fırsatını Mert Fırat sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu ile Nurgül Yeşilçay tiyatro sahnesinde birlikte yeni bir projeye başladı. Bir Gece Bir Barda isimli iki kişilik gösteride kadın cinayetlerine yönelik güçlü bir mesaj veriliyor.

Projenin ortaya çıkmasındaki en önemli isimlerden birisi de Mert Fırat. Oyunun ilk gününde Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile birlikte kameralar karşısına geçen Mert Fırat çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay ile birlikte rol aldığı sırada Mert Fırat partnerine, bir tiyatro oyunu teklifinde bulundu. 5 yıldır tiyatro yapmak isteyen Nurgül Yeşilçay da baktığı oyunlar arasında Bir Gece Bir Barda isimli projeyi tercih etti.

İki kişilik bir oyun olunca da Nurgül Yeşilçay, partneri olarak Afra Saraçoğlu ile birlikte olmayı istediğini söyledi. Mert Fırat bu durum üzerine Afra Saraçoğlu ile tanıştı ve ona tiyatro teklifinde bulundu.

İşte Afra Saraçoğlu’nun kariyerinin en önemli adımlarından birisini atması bu şekilde gerçekleşti. Das Das isimli sanat merkezinin kurucuları arasında bulunan Mert Fırat, şimdi bu yeni oyunun keyfini yaşıyor.

Bir Gece Bir Barda sahnelendi ve izleyenlerden de olumlu yorumlar aldı. Mert Fırat, heyecanını şu sözlerle anlattı: “Nurgül benim rol arkadaşım. Afra’yı da yeni tanıdım. Gerçekten ikisi de çok istekli, hırslı. Metnin de gerekliliklerini, sahnenin gerekliliklerini özümsemiş. Rollerine ve oyunlarına çok tutkunlar.”

Emeği geçen herkese teşekkür eden Mert Fırat, kendisinin de çok heyecanlı olduğunu ifade etti.