Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul kariyeri için büyük plan yaptı, sürprizleri arka arkaya patlattı!

Çağlar Ertuğrul kariyeri için büyük plan yaptı, sürprizleri arka arkaya patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Cemcir yeni bir yol açtı, ilk etkilenen Çağlar Ertuğrul oldu! Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Teşkilat isimli dizide canlandırdığı Serdar karakteri ile hayranlarını çok mutlu ediyor. Aksiyon dolu dizide güçlü bir performans ortaya koyan oyuncu, sezonun en başarılı yapımlarının birisinde başrolde yer almanın da keyfini yaşıyor.

Ankara’da çekilen diziden fırsat bularak İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, biraz yorgunluk olduğunu kabul etti. Etkileyici isimli Gain platformunda yayınlanan dizi için arkadaşlarına destek olmaya gelen Çağlar Ertuğrul, yapımcı kimliği ile Murat Cemcir’in ilk işi olmasına dikkat çekti. Etkileyici dizisinin ön gösterimi geçtiğimiz gün geniş bir katılımla yapıldı ve Çağlar Ertuğrul da etkinlikte yer alan isimler arasındaydı. Oyuncu yaptığı açıklamada kendisine yeni bir gelecek planı çizdiğini belirtti ve üst üste yeni proje müjdeleri verdi.

Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin başrolünde yer aldığı Etkileyici dizisi aslında Çağlar Ertuğrul’un da yeni bir yolculuğa çıkma noktasında bir hayli önemli bir proje olmuşa benziyor.

Çağlar Ertuğrul kariyeri için büyük plan yaptı, sürprizleri arka arkaya patlattı! 8

Murat Cemcir’den kendisine bir rol teklifi gelmediğini belirten Çağlar Ertuğrul, “Her rolü herkes oynamaz” diye konuştu. Oyuncu, kendisinin de hedefinde yapımcılık olduğunu ilk kez açıkladı.

Çağlar Ertuğrul, gelecek planını şu sözlerle anlattı: “Ben de Murat Cemcir’in izinden gitmek istiyorum. Hala oyunculuk yapıyor ama kamera arkasına da geçmek istiyor. Yapımcılık tarafında… Benim de öyle hayalim var. Artık ben de yavaş yavaş kamera arkası, ya da yapımcılık tarafına geçmek istiyorum.”

Kendisine gelecekte fayda sağlayacak konseptler ve konular üzerinde durduğunu anlatan Çağlar Ertuğrul, senaryo yazımı konusunda kendisine çok da güvenmiyor. Yazılmış olan bir senaryoda fikirler verebilmeyi daha iyi yaptığını anlatan oyuncu, bir arkadaşı ile birlikte yaz ayında güzel projeleri olacağının müjdesini verdi.

Çağlar Ertuğrul kariyeri için büyük plan yaptı, sürprizleri arka arkaya patlattı! 9

Polisiye, komedi, aksiyon türünde yeni bir işlerinin olduğunu anlatan Çağlar Ertuğrul, kendisini tatmin etmesi durumunda projenin izleyiciye de geçtiğine değindi.

Bir başka projesinin daha olduğunu ve gerilim işinde yer alacağını anlatan oyuncu, “Bundan sonra artık işin o kısmına geçmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

Teşkilat dizisinde her şeyin yolunda olduğunu anlatan Çağlar Ertuğrul, “Ben Ankara’da rahatım, mutluyum. Şimdi soğuklar başladı. Çok git gel yapmıyorum, birkaç gün boşluk denk geldi. Yoksa çok yoğun çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.