Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Afra Saraçoğlu’na hayatının fırsatını Nurgül Yeşilçay’ın teklifi sağladı!

Afra Saraçoğlu’na hayatının fırsatını Nurgül Yeşilçay’ın teklifi sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, yıllar önce İkinci Şans isimli sinema filminde birlikte rol aldığı Nurgül Yeşilçay ile yeniden bir projede buluştu. Bir Barda Bir Gece isimli oyun DasDas’ta izleyenlerle buluşuyor. Oyun için uzun bir prova deneyimi yaşayan ikili bir hayli zorlandıklarını ifade etti.

Afra Saraçoğlu sektöre ilk başladığında Nurgül Yeşilçay ile aynı sette olduğunu, aradan geçen 6 yılın ardından yeniden bir başka projede buluştukları için de çok mutlu olduğunu söyledi.

Afra Saraçoğlu, ilk kez bir tiyatro oyununda rol alıyor ve sahnedeki performansı da çok merak ediliyor. Oyuncu, “Benim için çok heyecan verici, çok mutluluk verici. Ben sektöre ilk girdim, Nurgül ile beraber gözümü açtım. Onunla beraber çalıştım. Sonra 6 sene sonra hem de tiyatro sahnesinde yer almak benim için çok keyifli bir deneyim” diye konuştu.

Afra Saraçoğlu ile Nurgül Yeşilçay’ın nasıl bir süreç sonrasında bir araya geldikleri konusu da ortaya çıktı. Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisinde başrolde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat yer alıyordu. DasDas’ın kurucularından olan Mert Fırat’ın tiyatro yapmak istediğin bildiğini ve bazı oyunlara baktıklarını anlatan Nurgül Yeşilçay, “Bana bunu gönderdi. Ben de set arasında okudum. Ben de ‘Afra olmaz mı’ dedim. ‘Olur’ dedi. Sonra onlar konuştular, biz beraber okuma provası aldık. Şimdi buradayız” diye konuştu.

Afra Saraçoğlu’na tiyatro oyununda rol alma fırsatını Nurgül Yeşilçay’ın ortaya attığı da ilk kez ortaya çıkmış oldu.

Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyunu 26 Kasım Cuma akşamı DasDas’ta izleyenlerle buluşacak.