Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Barış Falay hangi senaryo için tatili bırakıp koşa koşa İstanbul’a geldiğini açıkladı!

Ünlü oyuncu Barış Falay hangi senaryo için tatili bırakıp koşa koşa İstanbul’a geldiğini açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi final yaptıktan sonra ortalıklarda görünmeyen yetenekli oyuncu Barış Falay, Bloomberg HT’de yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir Programı’na konuk oldu.

Yarın vizyona girecek Sen Ben Lenin adlı film ile uzun aradan sonra beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak olan Barış Falay, programda film ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Falay, “Biz hikayeciliğin kendisine aşığız. Bir işi kabul ederken, ya role ya da senaryoya aşık oluyoruz. Tatildeydim, akılımın ucundan geçmiyordu. Bütün arkadaşlarımla bu senaryoya koşarak geldik.” ifadelerini kullandı.

Filmde iki tane polisin, Lenin heykelinin çalınmasından sonra bir kasabayı sorguya çekme hikayesi anlatılıyor.  Saygın Soysal ve Barış Falay’ın iki polisi canlandırdığı filmde Melis Birkan, Serdar Orçin, Salih Kalyoncu, Necip Memili, Binnur Kaya ve Hasibe Eren gibi önemli isimler de rol alıyor.

Ünlü oyuncu Barış Falay hangi senaryo için tatili bırakıp koşa koşa İstanbul'a geldiğini açıkladı! 8

20 yıl tiyatro ile iç içe olduğunu söyleyen Barış Falay, sahneleri özlediğini de dile getirdi. Falay; “Sektörde kendi ismimin bilinmesi uzun zaman aldı. Sektörde iki tip aktör var gibi geliyor. Kendi ismini marka yapmak isteyenler ve oynadığı rolü marka yapmak isteyenler. Ben rolümü marka yapmak isteyenlerdenim. Bu hoşuma gidiyor.

Bir seyirci ‘Kerpeten Ali’ diye çağırıyor, kimi ‘Harun’ diye çağırıyor. Sektörde bunun zorlukları var mı, tabi var.” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu Barış Falay hangi senaryo için tatili bırakıp koşa koşa İstanbul'a geldiğini açıkladı! 9

Meslektaşı Esra Ronabar ile evli olan Barış Falay, oyuncuyla evli olmanın zorluklarından da bahsederek;  “Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik.

12 yaşında bir çocuğumuz var. 37 yaşında baba oldum. İkinci çocuğu da düşünebilirdik ama Esra büyük bir trafik kazası geçirdi. 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti. Aradan çok zaman geçti ama hayat ne gösterir bilemeyiz.” dedi.