Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin reytingleri düşse de bazı izleyiciler umudunu kesmedi!

Yalı Çapkını dizisinin reytingleri düşse de bazı izleyiciler umudunu kesmedi!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi adeta ibretlik bir yapım haline geldi. Bunun en önemli nedeni ise bir önceki sezon reytingleri alt üst eden ve milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen bir yapımın, bir sonraki sezonda yapılan hatalar neticesinde adım adım çöküşüne tanıklık ediyoruz.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, ikinci sezon hikayesi ile izleyenleri etkilemekte zorlandı. Karakterlerin dönüşümü ve yeni katılan karakterlere izleyicilerin adapte olmakta zorlanması, senaryonun akıcılığı ve inandırıcılığı noktasındaki sorunlar dizi için yıkıcı oldu.

Yalı Çapkını dizisi ilk sezonda fırtına gibi esti ama, bu muhteşem çıkışı ikinci sezonda büyük izleyici kayıpları ile düşüş trendine döndü.

Ancak dizinin hala kemik bir izleyici kitlesi var ve hala hikayenin düzelebileceğine inanıyorlar. Sosyal medyada bazı bölümlerin çok iyi olduğunu, daha iyi olabileceğini düşündüklerini belirten çok sayıda yorum görebilirsiniz.

Dizinin sadece tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler elde ettiği 65. bölüm geride kaldı. Düşüş trendi devam ediyor ve AB ile ABC1 kategorilerinde artık ortalamanın altında gelen reytingler alarm zilleri çalıyor.

Üçüncü sezonda da devam etmesi beklenen Yalı Çapkını dizisi için hala geniş bir izleyici kitlesinin ilgisinin bulunduğunu ve bu kitlenin projeye terk etmediğini belirtmek gerekiyor.

Böyle inançlı bir izleyici kitlesinin önüne iyi bir senaryo ile çıkılması durumunda Yalı Çapkını dizisinin çok güçlü bir geri dönüş yapması hala mümkün görünüyor.