Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ali Atay “çok mutluyum” dedi! İkinci çocuk geliyor sanan hayranları, bebeğe isim bile buldu!

Ali Atay “çok mutluyum” dedi! İkinci çocuk geliyor sanan hayranları, bebeğe isim bile buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya sayesinde izleyiciler, hayranı oldukları isimlere çok daha kolay ulaşabiliyor. Ancak bu durum çok ilginç durumlara yol açabiliyor. Oyuncu Ali Atay’ın son başına gelen gibi.

Son Yaz dizisinde izlediğimiz, ardından Exxen için çekilen Leyla ile Mecnun dizisinde rol alan Ali Atay bu aralar dinleniyor. Leyla ile Mecnun’un çekimlerini tamamlayan oyuncu bir sonraki projeye kadar biraz tatil yapacağını açıkladı.

Ancak Ali Atay, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Çok mutluyum lan!” yazdı. Durum böyle olunca hayranları da Atay’ın neden mutlu olduğunu çok merak etti ve sebebini sordu. Bazı hayranları da mutluluğunun sebebiyle ilgili bazı iddialarda bulundu.

Ali Atay “çok mutluyum” dedi! İkinci çocuk geliyor sanan hayranları, bebeğe isim bile buldu! 8

Kimileri Son Yaz dizisini dijital bir kanal için çekileceğini, Ali Atay’ın da o yüzden mutlu olduğunu savundu. Ancak, Alperen Duymaz’ın Erkek Severse isimli yeni bir diziye başlaması bu iddianın doğru olma ihtimalini düşürüyor.

Bazı hayranları da ikinci bir bebeğin geldiğini, hatta bu bebeğin bir kız olduğunu iddia etti. Hatta öyle ki ikinci bebeğe isim verenler bile oldu.

Ali Atay “çok mutluyum” dedi! İkinci çocuk geliyor sanan hayranları, bebeğe isim bile buldu! 9

Ancak olayı gazeteci Birsen Altuntaş’ın açıklaması aydınlattı. Altuntaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda işin iç yüzünü öğrenmek için Hazal Kaya’yla konuştuğunu söyledi ve şöyle yazdı: “#HazalKaya cephesine sorduk, ‘2. bebek yok’ denildi. #AliAtay’ın tweet’i de bir iş konusuyla ilgiliymiş. Oysa herkes çok heyecanlanmıştı, bebeğin adını bile koymuşlardı. Her şeyi hep beraber yaşamak da acayip oldu artık.”

Dolayısıyla Ali Atay ve Hazal Kaya cephesinde yeni bir bebek yok. Ancak belli ki Ali Atay cephesinde yeni bir dizi ya da film projesi var.