Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu setlere geri döndü! Şimdi onlar düşünsün!

Onur Büyüktopçu setlere geri döndü! Şimdi onlar düşünsün!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönemde Star TV’nin çok izlenen yapımı Kiralık Aşk’da canlandırdığı ‘Koray’ karakteriyle hafızalarda yer eden oyuncu Onur Büyüktopçu, sonraki dönemde televizyon programlarında yer almayı tercih etti.

Hayranlarının yıllardır yeni dizi beklediği oyuncu, üst üste farklı programlarla ekrana geldi. Yemekteyiz, Damat Bayıldı, Gelinim Mutfakta ve Çarkıfelek isimli yarışma programlarını sunarak uzun süredir hayranlarının karşısına çıkan oyuncu setlere geri dönme kararı aldı.

Şimdiye kadar aldığı proje tekliflerini aradığı gibi bir rol bulamadığı için kabul etmeyen Onur Büyüktopçu, bu sefer bir sinema filminden gelen teklifi kabul etti. Burçlar isimli film için anlaşan Onur Büyüktopçu yeniden setlere döneceğini instagram hesabından yaptığı paylaşımla da duyurdu.

Onur Büyüktopçu setlere geri döndü! Şimdi onlar düşünsün! 7

Paylaşımının altına ‘Oyunculuğa geri döndüğümüze göre’ yazan Onur Büyüktopçu bu haberle kendisini özleyen hayranlarını da mest etti.

Oyuncunun paylaşımına pek çok takipçisi, ‘Muhteşem bir haber’ yorumunu yaptı. Bir takipçisinin ‘Şimdi onlar düşünsün!’ şeklindeki yorumu da dikkat çekti.

Devrim Yalçın’ın yönetmen olarak yer aldığı Burçlar filminde, Gözde Mutluer ile Ali Ersan Duru baş rolde yer alacak. Onur Bütüktopçu, Asuman Dabak, Seyhan Taşdemir, Ferman Akgül, Ayten Uncuoğlu, Gizem Akdağ ve Çiğdem Tunç’un da kadrosunda yer aldığı Burçlar filmi merakla bekleniyor.