Ana sayfa Dizi Haberleri Ali Atay’ın sözleri Son Yaz dizisinin reytinge kurban verilmesine öfkelenenleri haklı çıkarttı!

Ali Atay’ın sözleri Son Yaz dizisinin reytinge kurban verilmesine öfkelenenleri haklı çıkarttı!

tarafından ker_def

Son Yaz isimli Fox TV dizisi 1 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluştu. İlk sezonunda başarılı bir hikaye ortaya konulunca geniş bir izleyici kitlesi projeye destek verdi.

Ali Atay ile birlikte Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz ilk sezonda başrollerde yer aldı. İlk sezon finalinde Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakterinin ölümü herkesi şoke etti ve ikinci sezonda hikaye bambaşka bir noktadan devam edince de izleyiciler isyan etti.

Birce Akalay’ın ikinci sezonda hikayeye dahil olması dahi izleyicilerin tepkisini dindiremedi, reytingler de düşük gelince Son Yaz isimli dizi 16 Ekim 2021 tarihinde 26. bölümü ile birlikte final yapmak durumunda kaldı. Ancak ilk sezondaki akıcı ve izleyenleri çok memnun eden dönemin ardından, ikinci sezon tam anlamıyla hayal kırıklığı olmuştu.

Yurt dışında da ilgi gören ve birçok izleyici hala rahatsız eden Son Yaz dizisinin kötü sonu, gündemde yeniden yer aldı. Dizinin tekrar hatırlanılmasının nedeni ise başrolde yer alan ve Savcı Selim karakteri ile çok iyi bir performans ortaya koyan Ali Atay’ın sözleri oldu.

Ünlü oyuncu aradan geçen 2 yılın ardından birçok izleyicinin duygularına tercüman olan şu sözleri söyledi: ”

”Adamın karısı ölünce olmadı, hikaye taşınamadı. Hastane süreçleri görebilirdik. Dizinin hem mekan değiştirmemesi gerekiyordu hem de Canan’ın ölmemesi gerekiyordu.”

Bu sözleri ile birlikte Ali Atay da senaryoda büyük hata yapıldığını kabul etmiş oldu. Birçok dizi hayranı da aynı görüşü sıklıkla sosyal medyada paylaşmıştı ve Son Yaz dizisinin akıbeti de izleyicilerin uzun süre tepki göstermesine neden olmuştu.