Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, Beren Saat ile dostluğunun instagram takipleşmesine indirgenmesinden rahatsız!

Hazal Kaya, Beren Saat ile dostluğunun instagram takipleşmesine indirgenmesinden rahatsız!

tarafından ker_def

Hazal Kaya, etkinliklerde dolaşırken kocası Ali Atay ise evde çocuklarına bakıyor. Ünlü oyuncu Hazal Kaya, “Ali bey evde çocuk bakıyor” diyerek gülümsetti.

Beren Saat ile Hazal Kaya ikilisi bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol almıştı. İkili arasında sorunlar olduğu yolunda çok sayıda basına düşen haber bulunuyor.

İkilinin yıllar sonra yeniden iletişime geçmeleri de magazin gündeminde yer alan konulardan birisi oldu. Hazal Kaya’ya bu konu soruldu.

Birbirlerinin düğününe bile gitmeyen, hatta diziden sonra bir daha hiç görüşmedikleri konuşulan iki oyuncunun bu durumu hayranlarını da şaşırtmıştı.

15 yıl sonra bir etkinlikte poz veren ikilinin daha sonra sosyal medyada birbirlerini takip etmesi dikkat çekmişti.

Hazal Kaya, “Biz biraz eskisiyiz ortamın, ilişkilerin instagram’dan takipleşme ile kurulduğunu düşünmüyoruz. O yüzden, size öyle geliyor ama bizim ilişkimiz devam ediyor. Instagram’da yeni takipleşmiş olabiliriz, bizim için sorun değil” diye konuştu.

Beren Saat ile aralarında hiçbir sorun olmadığının altını çizen Hazal Kaya, “Eskilerden kim kaldı” diyerek ifade etti.

Hatırlanacağı üzere şubat ayında Hazal Kaya’nın doğum günü partisinde Aşk-ı Memnu dizi ekibinden Selçuk Yöntem, Hilal Saral, Hazal Kaya ve Beren Saat bir araya gelmişti.