Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz ve Burak Deniz özel çekimleriyle yine olay yarattı, twitter yıkıldı!

Alina Boz ve Burak Deniz özel çekimleriyle yine olay yarattı, twitter yıkıldı!

tarafından ker_def

İki ünlü isim Burak Deniz ve Alina Boz… Maraşlı dizisinde buluşan ikili birbirlerine o kadar uyumlu bir dizi çifti oldu ki, sosyal medyada Maraşlı ile Mahur’a övgüler bitmek bilmiyor.. 2021 yılının en iyi dizi çiftlerinden birisi atv’nin yeni yapımı ile ortaya çıktı. Aynı zamanda iki ünlü ismin setteki yüksek enerjisi ve iyi anlaşmaları da bir başka dikkat çeken detaydı…

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisi ayrıca Şamdan Plus dergisi için de özel pozlar verdi. Derginin hafta sonu Dizi TV programına yansıyan çekimlerine dizi hayranları yoğun ilgi göstermişti. Alina Boz ile Burak Deniz özel pozlarıyla ve neşeli tavırlarıyla göz doldurmuştu.

Sosyal medya ortamında da bu görüntüler büyük ilgi gördü ve binlerce de mesaj paylaşıldı.Şimdi ise ikilinin Şamdan dergisinin kapağındaki görseli ortaya çıktı. Şamdan Plus’un instagram hesabına yansıyan bu görüntü kısa sürede twitter’da binlerce kez paylaşıldı.

Alina Boz’un güzelliğine söyleyecek söz bulmakta zorlanan hayranlar, aynı zamanda Burak Deniz’in de karizmasına yönelik bir çok mesaj paylaştı. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisi bir kez daha gündeme yerleşti ve twitter’da TT olmayı başardı.

Derginin paylaşımında ise şu ifadelere yer verildi: Ultra cool tavırları ile ekranlarda yıldız gibi parlayan iki genç yetenek onlar. Hayat verdikleri karakterlerde ilişkilere boyut atlatan fedakarlıklarıyla dikkat çeken, atv’nin yeni dizisi Maraşlı’nın baş kahramanları Alina Boz ve Burak Deniz ile siyahbeyaz bir hikayenin içinde zaman yolculuğuna çıkıyoruz. Yarın piyasada olacak Şamdan Plus Sevgililer Günü özel sayımızın kapağında Atv’nin büyük ilgi gören yeni dizisi ‘Maraşlı’nın başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz var. Derginizi yarın bayilerden istemeyi unutmayın!

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Şamdan Plus (@samdanplus)’in paylaştığı bir gönderi