Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz ve Çağatay Ulusoy dev bir projeyle bir araya mı geliyor?

Alina Boz ve Çağatay Ulusoy dev bir projeyle bir araya mı geliyor?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Çağatay Ulusoy artık adını kanıtlamış bir oyuncu. Sadece oyunculukta değil yapımcılık ve yönetmenlikte de… Alina Boz ise daha yolun başında olmasına rağmen kariyerinin basamaklarını son hız tırmanmaya devam ediyor. İki ünlü ismin bir projede bir araya geleceği konuşuluyor.

Alina Boz ve Çağatay Ulusoy’un ismi büyük bir proje için birlikte anılıyor. TV100’ün haberine göre iki ünlü oyuncu dijital platform Amazon Prime’ın bir projesi için görüşüyor. Ancak projenin ne olduğu konusunda herhangi bir bilgi yok.

Alina Boz ve Çağatay Ulusoy dev bir projeyle bir araya mı geliyor? 8

Çağatay Ulusoy, bugüne kadar rol aldığı başarılı yapımlarla adını çoktan kanıtladı. Son olarak başrolünde yer aldığı Netflix filmi Kağıttan Hayatlar’ın yapımcılığını da üstlenen yakışıklı oyuncunun yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği kısa film Kuş, uluslararası başarı kazandı. Üstelik Çağatay Ulusoy, Palm Springs Uluslararası Kısa Film Festivali’nin açılışında gösterilecek Kuş’un senaryo yazarlığını da üstlendi.

Oyunculuk kariyerini farklı noktalara taşımayı hedefleyen Çağatay Ulusoy, son olarak BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle ekrana geliyordu. Geçen hafta sezon finalini yapan dizide Ulusoy, tutkulu bir yönetmeni canlandırıyor.

Alina Boz ve Çağatay Ulusoy dev bir projeyle bir araya mı geliyor? 9

Henüz 23 yaşındaki Alina Boz da kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Paramparça dizisinde canlandırdığı Hazal karakteriyle dikkatleri çeken, Vatanım Sensin’le kariyer sıçrama yaşayan genç oyuncu halen Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat veriyor.

Her ikisi de birbirinden başarılı Çağatay Ulusoy ve Alina Boz eğer bir araya gelirlerse iyi bir ikili olacak gibi görünüyor. Eğer proje gerçekleşirse Amazon Prime’ın ilk Türk dizisi olacak.