Ana sayfa Dizi Haberleri Gaddar dizisi ve Çağatay Ulusoy, yanlış planlamanın mı kurbanı oldu?

Gaddar dizisi ve Çağatay Ulusoy, yanlış planlamanın mı kurbanı oldu?

tarafından ker_def

Gaddar isimli Now televizyon kanalında yayınlanan dizinin reytingler noktasında yaşadığı sıkıntı başladığı günden bu yana hep konuşuluyor.

Aslında projenin çok yüksek reytingler alabilecek olmasına rağmen, yanlış gün planlaması nedeniyle düşük reytinglere mahkum kaldığını düşünen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Çağatay Ulusoy hayranları dizinin geldiği bu noktayı hak etmediğine inanıyor. 15. bölümü yayınlanan Gaddar dizisinin elde ettiği reytingler ortalamanın altına kadar geriledi. Her ne kadar 15. bölümde hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında küçük yükselişler olsa da dizinin reyting sorunları yaşadığı gerçeği ortada duruyor.

Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu bir dizinin hem de oyuncunun yıllar sonra ekrana dönmesine rağmen sorunlar yaşıyor olması izleyiciler tarafından kabul edilmesi zor bir durum.

Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Arka Sokaklar gibi güçlü yapımların karşısında Gaddar dizisinin kendisini yeterince gösteremediğini düşünen dizinin hayranları, Now televizyon kanalının hatalı gün planlaması yaptığını ve bu nedenle de iyi reytinglerin elde edilemediğini düşünüyor.

Final korkusu yaşadıklarını da belirten birçok dizi hayranı, Gaddar projesinin hatalı planlama nedeniyle düştüğü bu durumdan memnun olmadıklarını sosyal medya ortamında her fırsatta dile getiriyor.