Ana sayfa Dizi Haberleri Gaddar dizisi, rakibi Kara Ağaç Destanı kadar şanslı olacak mı?

Gaddar dizisi, rakibi Kara Ağaç Destanı kadar şanslı olacak mı?

tarafından ker_def

Kara Ağaç Destanı dizisi Cuma akşamı TRT1 ekranında yayınlanıyor. Yine Cuma akşamı yayınlanan bir başka dizi projesi ise Now televizyon kanalında izleyici ile buluşan Gaddar…

Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, 14. bölümü ile ekrandaki yerini aldı. Sezon sonuna doğru adım adım ilerlenirken birçok izleyici Gaddar dizisinin gelecek dönemde de devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Başrolünde Çağatay Ulusoy olmasına rağmen Gaddar dizisi başladığı günden bu yana reytinglerde beklenen güçlü çıkışı sergileyemedi. Son dönemde ise dizinin hikayesindeki sıkıntılar nedeniyle izleyici kaybı yaşandığı görülüyor.

Gaddar dizisinin 14. bölümünde de reytingler düşüş yaşadı. Ortalama oranların biraz altında gerçekleşen reytinglere bakıldığı zaman Now televizyon kanalı yetkililerinin Gaddar dizisinin devamı için çok da olumlu düşünmeyeceği ortada duruyor.

TRT1 ekranında Gaddar dizisinin rakibi olan Kara Ağaç Destanı ise daha düşük reytingler elde etmesine rağmen, kamu yayıncısının kanatları altında olmanın keyfini sürüyor.

Çekimleri Kapadokya’da devam eden Kara Ağaç Destanı dizisinin kadrosunda Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Merih Öztürk, Hakan Boyav ve Ayten Uncuoğlu gibi önemli isimler bulunuyor.

Gaddar dizisi, rakibi Kara Ağaç Destanı kadar şanslı olacak mı? 7

Dizinin Cuma akşamı 9. bölümü yayınlandı ve reytinglerin pek de iyi olmadığını, izleyici kaybının devam ettiğini görmekteyiz.

Daha iyi sonuçlar elde eden Gaddar ile Kara Ağaç Destanı dizileri arasında önemli bir reyting farkı var. Ancak bu duruma rağmen Gaddar dizisi için hikaye kaynaklı sıkıntı gelecek sezonda da devam etmesi noktasında bir engel teşkil edebilir.

Kara Ağaç Destanı dizisi ise 7 Haziran’da yayınlanacak olan 15. bölümü ile birlikte sezon arası verecek ve gelecek dönemde de devam etmesi yönünde bir karar alındığı basına yansıdı.

İki rakip dizi arasında daha iyi reytinglere sahip olsa da Gaddar dizisinin akıbeti henüz net değil. Kara Ağaç Destanı ise kamu yayıncısı olan TRT1’in ekonomik gücünün gölgesine sığınmış durumda.