Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz’dan Maraşlı dizisine duygusal veda!

Alina Boz’dan Maraşlı dizisine duygusal veda!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Alina Boz ile Burak Deniz’in üstlendiği, ATV’nin sevilen dizisi ‘Maraşlı’  final bölümü ile ekranlara veda etti.

Bir sezon yayınlanan ve 26. bölümü ile ekranlara veda eden dizinin güzeller güzeli Mahur’u Alina Boz, sosyal medya hesabında,dizinin kamera arkası görüntülerini yayınlayarak, karakterine, rol arkadaşlarına ve dizi ekibine veda etti.

Alina Boz’da Maraşlı’ya duygusal veda! 11

Alina Boz veda paylaşımlarıyla hayranlarını da duygulandırdı. Tüm çalışma arkadaşlarına ve seyircilere ‘iyi ki’ diyerek seslenen güzel oyuncu, “En zoru da veda etmek değil midir zaten… Elveda Maraşlı… Elveda Mahur… Bu değerli projeye değer katan bütün o güzel insanlara kalbimin en derininden elveda. Kamera önünde, kamera arkasında, şirkette, montajda, uzaklarda, yakınlarda, başından veya sonradan emeği geçen herkesin eline emeğine yüreğine sağlık” diyerek ekip arkadaşlarının her birine veda etti.

Alina Boz’da Maraşlı’ya duygusal veda! 12

 

Alina Boz’da Maraşlı’ya duygusal veda! 13

İzleyenler bir sezon boyunca aşk, aksiyon ve heyecana adeta doydu. Alina Boz instastoryde ekip arkadaşları ile tek tek fotoğraflarını yayınlayarak herkese teşekkür etti.

Alina Boz’da Maraşlı’ya duygusal veda! 14

Alina Boz’da Maraşlı’ya duygusal veda! 15

Dizinin final kararı almasıyla ilgili yapım şirketinden ve kanaldan resmi bir açıklama yapılmadı ancak  beklenmeyen final kararı izleyiciyi de üzmüştü. Sosyal medyada çok etkili olan izleyiciler final olmaması için de binlerce mesaj yayınladı.

Alina Boz’da Maraşlı’ya duygusal veda! 16

Günlerce süren ATV’’yi etkileme çalışmalarına yüz binlerce kişi katıldı. Ancak dizinin devam etmesi konusunda başarılı olunamadı.