Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’e aileden rakip var; ablası Gamze Erçel’in kazancı dudak uçuklattı!

Hande Erçel’e aileden rakip var; ablası Gamze Erçel’in kazancı dudak uçuklattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Oyuncu Hande Erçel’in sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel’in kazancıyla ilgili çıkan haberler şaşırttı.

Paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Gamze Erçel’in Instagram’da 4.1 milyon takipçisi var. Güzelliği ile Hande Erçel’den geri kalmayan sosyal medya fenomeninin her hareketi sosyal medyada yakın markaja alınıyor.

Hande Erçel’e aileden rakip var; ablası Gamze Erçel’in kazancı dudak uçuklattı! 11

Ünlü fenomenin, Hande Erçel’in de düşkünlüğünü her fırsatta dile getirdiği kızı Aylin Mavi ve mimar eşi Caner Yıldırım ile yaptığı paylaşımlar takipçilerinden yoğun ilgi görüyor.

Hande Erçel’e aileden rakip var; ablası Gamze Erçel’in kazancı dudak uçuklattı! 12

Gamze Erçel’in bir hikaye paylaşımı başına 20 bin TL aldığı iddia edildi. Abla Erçel’in aldığı söylenilen rakam dudak uçuklattı. Genç fenomenin takipçileri;  ‘Kardeşi ile yarışır’ yorumları yaptı.

Hande Erçel’e aileden rakip var; ablası Gamze Erçel’in kazancı dudak uçuklattı! 13

2019 yılının Ocak ayında anneleri Aylin Erçel’i kanser nedeniyle kaybeden iki kız kardeş bu kayıptan sonra birbirine daha çok kenetlendi. Gamze Erçel’in bu kadar ilgi görmesinde şüphesiz Hande Erçel’in şöhretinin de payı var.

Hande Erçel’e aileden rakip var; ablası Gamze Erçel’in kazancı dudak uçuklattı! 14

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajda ablasının bazı özelliklerine sahip olmayı istediğini dile getirmiş ve “Gamze’nin en sevdiğim özelliği, olumsuz konuları dillendirmemesi, konuyu büyütüp sorun haline getirmemesi ve kafasına takmaması. Onun bu özelliği bende de olsun isterdim” açıklamasını yapmıştı.

Hande Erçel’e aileden rakip var; ablası Gamze Erçel’in kazancı dudak uçuklattı! 15

Ünlü oyuncu,  özellikle kız kardeşi olanların hayatta her zaman daha şanslı olduklarına inandığını da sözlerine eklemişti.