Ana sayfa Güncel Haberler ‘Alparslan’ dizisi ile setlere dönen Fahriye Evcen oğlunu kime emanet etti?

‘Alparslan’ dizisi ile setlere dönen Fahriye Evcen oğlunu kime emanet etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İşleri açısından yoğun bir sezona giren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, oğulları Karan için yeni bir karar aldı. Çift, 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit için ikinci dadıyı tutmaya karar verdi.

Dört yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, bu sene farklı dizilerle izleyici karşısında olacak.  Burak Özçivit, ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanırken, Fahriye Evcen ise uzun bir aradan sonra ‘Alparslan’ adlı diziyle setlere dönüyor.

'Alparslan' dizisi ile setlere dönen Fahriye Evcen oğlunu kime emanet etti? 8

Dönem projesinde boy gösterecek olan güzel oyuncu TRT1’de yayınlanacak dizide Barış Arduç  ile baş rolü paylaşacak. Çektiği reklam filmleri dışında uzun süredir setlerden uzak olan güzel oyuncu Fahriye Evcen bir açıklamasında; ekranda olmayı çok özlediğini dile getirmişti.

'Alparslan' dizisi ile setlere dönen Fahriye Evcen oğlunu kime emanet etti? 9

Ünlü çifti yeni sezonda yoğun bir dönem bekliyor. Burak Özçivit, basın mensuplarının ‘İkiniz setteyken oğlunuz Karan’a kim bakacak?’ sorusuna, ‘Bir o sete bir bu sete gidip, arada gezecek’ yanıtını vermişti. Oyuncu çiftin, bu açıklamaya rağmen 2.5 yaşındaki oğulları Karan için bir dadı daha tuttuğu öğrenildi. Posta gazetesinde yer alan habere göre; Karan’la ilgilenecek ikinci dadının aylık maaşı bin dolar (yaklaşık 8 bin 500 TL) olacak.