Ana sayfa Dizi Haberleri Yalan dizisinin oyuncu kadrosu çok güçlü isimlerden oluşturuldu!

Yalan dizisinin oyuncu kadrosu çok güçlü isimlerden oluşturuldu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan ve reytingleri ile de umut vaat eden Yalan isimli dizi, güçlü bir dram hikayesi olarak göze çarpıyor.

Dizinin ilk bölümde reytinglerinin ortalama oranlara yakın gelmiş olması olumlu bir başlangıç olarak değerlendirilebilir. Bir anne ile kızının acı dolu hikayesi izleyenleri gözyaşına boğacak. 20 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atan Melike’nin (Aslıhan Güner) dram yüklü hikayesinin ekrana geldiği ilk bölüm sosyal medyada da duygu yoğunluğu yaşattı. Birçok izleyici günümüz gerçekleri ile örtüşen bir hikaye olması nedeniyle de Yalan dizisine önem veriyor.

Dizinin hikayesi kadar oyuncu kadrosunun da özenle seçildiği anlaşılıyor. Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Yalan’ın oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat.”

Aslıhan Güner, canlandırdğı Melike karakterini şu sözlerle anlattı: “Melike, sevgi ve şefkat dolu bir annedir. Hayatta her zorluğu aşabilecek güçte bir kadındır. Sevgi, güven, azim ve dürüstlük onun gücünün kaynağıdır. En zor şartlar altında bile kendisine bir yol bulup mutlaka çözüm üretir.

Öyle ki, haksız yere suçlanarak cezaevine girdiğinde bile gerçek suçluyu bulmak için cezaevinde hukuk okumaya başlamıştır. Maharetli bir kadındır, özellikle dikiş nakış konusunda doğal bir yeteneği vardır. Yoksulluk içinde büyümüş olsa bile annesinden öğrendiği değerleri el üstünde tutan, paraya tamah etmeyen, erdemleriyle yaşayan biridir.

Kızı Hazal onun hayata tutunma sebebidir. Melike kızının mutluluğu için her şeye dayanmaya hazırdır. Ancak kızı hakkında öğrendiği büyük yalanla hayatının esas sınavıyla karşı karşıya kalacaktır.”

Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.