Ana sayfa Dizi Haberleri Alper Saldıran, Masumlar Apartmanı’ndan sonra yeni dizide çok farklı!

Alper Saldıran, Masumlar Apartmanı’ndan sonra yeni dizide çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Karakter oyunculuğu noktasında en çok aranılan isimlerden olan Alper Saldıran, en son Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisinde Uygar karakterine hayat vermişti. Oyuncunun bu yapımdaki rolü 11 bölüm sürmüştü.

Bir Denizaltı Hikayesi isimli Netflix dizisinde de rol alan isimlerden olan Alper Saldıran, yeniden ekrana Kanal D ekranında Aşkın Tarifi isimli diziyle dönüş yaptı. Farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, Taylan Günebakan olarak yaz ekranında hayranları ile buluşmaya devam edecek.

Kadir Doğullu ve Serra Arıtürk’ün bir araya geldi dizinin ilk bölümü yayınlandı ve güzel dönüşler de aldı. Reytingleri her ne kadar düşük gelse de Aşkın Tarifi isimli dizi yaz boyunca ekranda yerini koruyacaktır.

Alper Saldıran, Masumlar Apartmanı'ndan sonra yeni dizide çok farklı! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Kanal D’nin yeni dizisiyle ilgili bir değerlendirme yazısı kaleme aldı.

Koloğlu, Alper Saldıran’ın Taylan karakterinin de gıcık ettiğine değindi. Koloğlu, şöyle yazdı:

“‘Aşkın Tarifi’ ilk yazlık dizi olarak geldi ekrana. Hafif melodram ama biraz romantik araya da komedi ile ortaya çıkıyor bu yapımlar. Şablon belli. Tutarsa ne alâ, olmadı ‘yazı geçirdik’ hesabı. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk işi götürecek, sinyallerini de verdi. Araya Alper Saldıran’ın gıcık karakteri de oturdu. İş geliyor senaryoya… Ev ahalisi Kadir kardeşimizi seviyor. Onun hatırına bir 40 dakika izlediler. “Senaryo” dediler başka da bir şey demediler. Bu ikilinin hali zorlama değil; bu bir artı onu söyleyebiliriz.”