Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda mesajı izleyicileri üzdü!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda mesajı izleyicileri üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimleri tamamlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi adı adım vedaya doğru gidiyor. Dizinin 10 Haziran Perşembe akşamı 100. yeni bölümü yayınlanacak. Ancak stoklu giden dizinin hazırda 3 bölümü bulunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova, 102. bölümü ile birlikte 3. sezonunu tamamlayacak. Yaz arası için izleyicilerine veda edecek olan fenomen dizi, 4. sezonuyla yine ekranda olmaya devam edecek. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hande Soral gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye Hülya Darcan ile İlayda Çevik de son dönemde katılmıştı.

Dizide Sevda karakterini canlandıracak olan Nazan Kesal’ın ayrılacağı da ortaya çıkmıştı. Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu da izleyicilere veda mesajı paylaştı. Twitter hesabından dizinin 100. bölümü için hazırlanan pasta fotoğrafı ile birlikte mesaj paylaşan Saraçoğlu, bir sezonu daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyordu.

Saraçoğlu, yaz arası veren dizide çekimleri tamamladıklarını belirterek şöyle yazdı: “100. Bölümüyle ekranda olacak. Biz de bugün 3. sezonu bitiriyoruz. Herkesin emeğine sağlık. Seyircilerimize minnettarız. Nasip olursa yeni sezonda sevgili Adana’mıza dönüp devam edicez.”

Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda mesajı izleyicileri üzdü! 7

Dizinin 4. sezonunun da bir hayli etkileyici olması bekleniyor. Yeni sezonda hikayedeki değişiklikler merak edilirken, yeni isimlerin de kadroya katılması ihtimali çok yüksek.

Bu sezon Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova ve Nazan Kesal ile birlikte önemli karakterler diziye veda etmiş oluyor… Ancak hikayenin hala çok güçlü olduğunu, izleyicilerin de Bir Zamanlar Çukurova’nın gidişatından çok memnun olduğunu sosyal medya paylaşımlarında görebilirisiniz.