Ana sayfa Dizi Haberleri Aranan Leyla bulundu mu? Sefirin Kızı’nda parladı, Masumiyet’te oynadı, Leyla İle Mecnun’a geliyor!

Aranan Leyla bulundu mu? Sefirin Kızı’nda parladı, Masumiyet’te oynadı, Leyla İle Mecnun’a geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların fenomen dizilerinden birisiydi Leyla İle Mecnun. TRT1’de yayınlandığı dönemde müdavimleri diziyi merakla takip ediyorlardı. Yayından kalktıktan sonra da ekranın kült dizilerinden birisi olarak hatırlanmaya devam etti. Oyunculuklar kadar senaryosu ile de çok sevilmişti.

Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Ezgi Asaroğlu, Köksal Engür, Melis Birkan gibi isimleri buluşturan Leyla İle Mecnun dizisinin yeniden çekileceğini öğrenen izleyiciler, şimdi merakla yapımı bekliyor.

Yönetmen Onur Ünlü’nün tüm ekibi topladığı bir tek dizinin fenomen karakterlerinden Erdal Bakkal’ı oynayan Cengiz Bozkurt’un yeni versiyonda olmayı istemediği duyulmuştu. Sonunda Onur Ünlü, Bozkurt’u da ikna etti.

Ancak geriye hikayenin asıl isimlerinden birisi daha kaldı! Mecnun’un Leyla’sı kim olacaktı? İlk versiyonda Leyla’yı önce Ezgi Asaroğlu canlandırmıştı. 30, bölümde trafik kazasında Leyla ölmüş ama aynı isimle Birkan diziye dahil olmuştu.

Yeni versiyonu Exxen isimli dijital platformda yayınlanacak olan Leyla İle Mecnun’un çekimleri öncesinde Leyla karakteri için Hazal Kaya ve Aslı Enver’in adı konuşuldu ama asıl başka bir ismin ön planda olduğu ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Leyla karakteri için, Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Sahra karakteri ile çok dikkat çeken ve sonrasında Masumiyet dizisinde ortaya çıkan Deniz Işın düşünülmekte!

Aranan Leyla bulundu mu? Sefirin Kızı'nda parladı, Masumiyet'te oynadı, Leyla İle Mecnun'a geliyor! 7

Henüz Deniz Işın ismi netleşmiş değil ancak son dönemde yıldızı parlayan 29 yaşındaki oyuncu ile görüşülmekte olduğu belirtiliyor. Bakalım ekranın bu sevilen dizisinin yeni versiyonunda meşhur Leyla kim olacak?