Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz hayranlarını mest ediyor!

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz hayranlarını mest ediyor!

tarafından ker_def

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, FOX’un beğeniyle izlenen dizisi “Son Yaz”da nefesler her şeye rağmen aşkı seçen Akgün (Alperen Duymaz) ve Yağmur (Hafsanur Sancaktutan) arasında yaşanacaklar için tutuldu.

İki genç oyuncunun dizide sergilediği etkileyici performans, hayranlarını da mest ediyor. Birbirlerine çok yakışan ikilin, en iyi uyum yakalayan dizi çiftlerinden birisi olarak görülüyor. Sosyal medyada da ikilinin büyük bir destekçisi var. Son Yaz dizisinin iyi gelen reytingleri de buna eklenince hem Sancaktutan hem de Duymaz’ın kariyerleri adına önemli bir dönemi yaşıyor. Her iki isim de bu dizi sayesinde daha geniş kitlelere ulaşıyor ve hayran kitlesini de artırıyor.

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz hayranlarını mest ediyor! 9

Peki dizinin 13. yeni bölümünde Akgün ile Yağmur arasında neler yaşanacak? Her şeyden önce Akgün’ün çekingenliği bir kenara bırakacağı, ayrıca Selim’in ne tepki vereceğini de artık arka plana atarak, Yağmur ile bir aşka adım atacağını belirtelim.

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz hayranlarını mest ediyor! 10

Sonunda aşklarını itiraf eden ikili bu kez de ilişkilerini herkesten gizlemek zorunda kalıyor. Gizli saklı buluşan çiftin romantik anları herkesin kalbini ısıtacak. 26 Mart Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümden paylaşılan kareler sosyal medyada da heyecan yarattı.

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz hayranlarını mest ediyor! 11

Savcı, Akgün ile Yağmur’un aşkını fark edecek mi? Soner ile Akgün’ü bu kez hangi olay ile karşı karşıya gelecek? Beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı “Son Yaz”, yarın akşam yeni bölümüyle FOX’ta.