Ana sayfa Dizi Arşivi Aramızda Kalsın Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Aramızda Kalsın Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Aramızda Kalsın, TMC Film yapımcılığında, yönetmenliğini Hatice Memiş ve Güzide Balcı’nın yaptığı, senaryosu Selin Tunç tarafından kaleme alınan aile, dram ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi yayınlandığı 2013-2015 yıllarında izleyici tarafından çok sevildi.

Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, hikayesi ile çok sevildi. 52 bölüm boyunca ekranda kalan dizi tam bir başarı hikayesiydi ve izleyicilerin de aklında kaldı.

Aramızda Kalsın Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:
Kanal: Star TV
Yapımcı: TMC Film
Türü: Aile- Dram -Komedi
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2013-22 Ocak 2015
Mekan: İstanbul
Süresi: 100 dakika
Müzik: Aytuğ Yargıç
Başrol: Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Cengiz Bozkurt.
Oyuncular: Ayça Damgacı, Uğur Serhan, Bilge Şen, Hikmet Körmükçü, Gamze Karaduman, Ecem Çalık, Ferit Aktuğ, Mert Kurdal, Mutlu Güney, Tülay Bursa, Melis Mutluç, Aybars Kartal, Mesut Özkeçeci, Özge Özpirinçci.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/aramizdakal
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/aramizdakal
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCg_M7VyzrVTWHoI4x8Ri4_A
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/video/arsiv/dizi/aramizda-kalsin

TÜM HABERLER:

Aramızda Kalsın dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Aramızda Kalsın Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Aramızda Kalsın dizisi 2013-2015 yıllarında yayınlandı ve o dönem ekranlara damgasını vurdu. İddialı oyuncu kadrosu ve sıcak, samimi konusu ile izleyici tarafından çok sevilen dizinin final yapmasının ardından yayınlanan tekrar bölümleri dahi çok sevilerek izlendi. Dizi, birçok kez tekrarı yayınlanan yapımlar arasında yer alıyor.

HİKAYESİ:

Antepli iki çocuk annesi Yadigar’ı evliliğinin 12. yıldönümünde büyük ve kötü bir sürpriz bekler. Yadigar o gün iki çocuğunu alıp evini terk eder, İstanbul yollarına düşer. Yola çıkarken elindeki tek şey annesinin ölmeden önce bir arkadaşına yazdığı mektuptur. Mektup annenin Yadigar için gizli bir emanet bıraktığını söylemektedir. Emaneti saklayan Hüsne Celepoğlu ve kocası Bahattin Celepoğlu’nun en büyük derdi ise batmak üzere olan lokantalarını kurtarmaktır.

Hüsne bu uğurda bütün ümidini yıllar önce İtalya’ya gitmiş olan Civan’a bağlar. İtalya’da aşçıbaşı olan Civan İstanbul’a gelecek, lokantanın başına geçecek, Celepoğlu ailesinin çilesi nihayet bitecektir. Bu sırada Civan bir düğünün yemeklerini yapmak üzere İstanbul yoluna düşmüştür bile. İş teklifini tek şartla kabul eder: Ailesinden kimse İstanbul’da olduğunu bilmeyecek. Takdir-i ilahi! Hüsne ve Celepoğlu ailesi tam tekmil havaalanındadır! Bir tarafta hayatta gelmesinden en çok korktukları Yadigar, bir tarafta bin bir dalavereyle eve getirdikleri Civan.

Celepoğlu ailesinde böylece komik, romantik, sürprizli ve yepyeni bir macera başlar.

Aramızda Kalsın Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Uğur Yücel (Bahattin Celepoğlu) Celepoğlu ailesinin erkeğidir. Hüsne’nin kocasıdır. Ceylan ve Arife’nin babası, Saliha ve Elmas’ın erkek kardeşleridir. İyi yürekli olduğu gibi, bir o kadar da sinirlidir. Bu siniri yüzünden kendisine ait olan et lokantasında çalışan hiç kimse kalmamıştır. Eşi Hüsne’ye candan bağlıdır. Kızlarını koruyan çok iyi bir babadır. Eğinli ve yöresinin kültürlerine içten bağlıdır.

Binnur Kaya (Hüsne Celepoğlu) Anaç, sevimli, komik, saf ve temiz bir kadındır. Bahattin’in eşidir. Arife ve Ceylan’ın anneleri, Elmas ve Saliha’nın ise gelinidir. İçinden hiç kötülük geçmiyor, ama işleri kolaylaştırıp rayına sokmak isterken ortalığı karıştırıyor. Bu yüzden Bahattin’den azar işittiği oluyor, fakat birbirlerine aşkla bağlılar. Erkek kardeşi Civan ile ise 15 yıl önce ayrılmak zorunda kalmıştır, içinde büyük bir özlem vardır. Sürprizlerle dolu bir kişiliği vardır.

Gökçe Bahadır (Yadigar Yıldız) Hüsne’nin kan kardeşi, Refika’nın kızıdır. Temiz kalplidir. Yaren ve Yunus’un anneleri, Halil’in de eşidir. Bir tesadüf eseri onu aldatmak için kocasının Ankara’ya gittiğini öğrenen Yadigar, evi terk edip babasının evine gider. Orada da istenmediğini anlayan Yadigar, annesinin sandığında bulduğu mektupta ona bırakılan bir emanet olduğunu okur Hemen İstanbul’a gider. Çünkü, adresin sahibi İstanbul’dadır ve bu adres sahibi de Hüsne Celepoğlu’ndan başka kimse değildir.

Caner Cindoruk (Civan Alacan) Hüsne’nin erkek kardeşidir. 15 yıl önce çocukluk arkadaşı Yadigar ile yaptığı bir yaramazlık yüzünden memleketi Gaziantep’ten atılır. İstanbul’a ablasının yanına gider. Orada da eniştesi Bahattin ile bir anlaşmazlık yaşar ve İtalya’ya gider.Orada usta bir şef olur. Yıllar sonra bir iş teklifi alır.İstanbul’da bir düğün organizyasyonunda şef olarak çalışacaktır. Hüsne bu haberi duyar duymaz aile cümbür cemaat havaalanına gider. Havaalanında şaşkına dönen Civan o günün akşamı onu ve Celepoğlu ailesini bekleyen sürprizden bihaberdir. Bir süre sonra Yadigar’a aşık olmaya başlar. Yadigar da ona ilgi duymaktadır. İnatçıdır, Şahin Bey’den hoşlanmaz.

Cengiz Bozkurt (Halil )  Yadigar’ın eşidir. Onu başka bir kadınla aldatmaktadır. Bunu öğrenen Yadigar ise evi terk etmiş ve İstanbul’a gitmiştir. O da onu geri almak için onun peşinden gelse de, işler yine sarpa sarmış ve Yadigar’ın gözünden iyice düşmüştür. Aylar sonra ailesini geri kazanmak için yine İstanbul’a gelmiştir.

Ayça Damgacı (Hatçik) Öksüz ve yetim bir kadındır. Hiç evlenmemiştir. Hüsne ve Bahattin onun annesi babası gibi olmuştur. Dedikoduyu seven biridir. Evdeki hizmet işlerini genellikle o yapar. Bir gün, Battal adlı bir kısmeti çıkar. Fakat bu talip, Bahattin’in pek de hoşuna gitmez.

Uğur Serhan (Battal ) Hatçik’in sözlüsüdür. Onu Ceylan’ın nişanında görmüş ve hemen aşık olmuştur. Onunla evlenmek istemektedir. Ama, Bahattin ve Hüsne’nin bu konu hakkında tereddütleri vardır. Hatçik ilk anda ona ısınamasa da, sonrasında onu sevmeye başlar. Aşkı için olmadık şeyler yapmakta ve insanların sabrını taşırmaktadır. Bu sebeple de çoğu zaman Bahattin’in sivri oklarının hedefi olur.

Bilge Şen (Elmas Celepoğlu )  Kız kardeşi Saliha’nın aksine şen şakrak ve eğlenmeyi seven bir kadındır. Fakat hayat onun yüzüne gülmemiş, ilk kocası ile 14 gün evli kaldıktan sonra, kayıplara karışmıştır. Onun acısını yaşadığı anlar olur. Ama sezon finalinde sürpriz bir şekilde geri döner.

Hikmet Körmükçü (Saliha Celepoğlu ) Sert tipli, gelenekçi ve hayatı boyunca hiç evlenmemiş bir kadındır. Bahattin’in ablasıdır. Bazen huysuzluk yapmaktadır.

Gamze Karaduman (Arife Celepoğlu) Hüsne ve Bahattin’in büyük kızlarıdır. Değişik renkteki, çizgili eşofmanlarını üstünden bir türlü çıkarmaması, Hüsne’nin sinirine dokunmaktadır. Hüsne, bu yüzden ona çoğu zaman ‘aşofmanlı’ diye hitap etmektedir. Biraz erkeksi bir tavrı vardır. Mahir ile aşk yaşamaktadır.

Ecem Çalık (Ceylan Celepoğlu ) Hüsne ve Bahattin’in küçük kızlarıdır. Aile dostlarının oğlu Ali bir türlü Ceylan’a açılamasa da, ona değer vermektedir. Sözlüsü Taylan ile nişanlanmaktan davranışları sebebiyle son anda vazgeçmiştir.

Ferit Aktuğ (Mahir )Bahattin’in et lokantasına Ali sayesinde girmiştir. Bahattin’in çoğu zaman ona kızdığı görülür, çünkü hiç ama hiç parlak olmayan fikirler ile başını türlü türlü belalara sokmayı başarır. Arife ile aşk yaşamaktadır.

Mert Kurdal (Ali )  Behiye ve Cemal’in oğullarıdır. Bahattin’in lokantasının bir diğer elamanıdır. Anne ve babası ile çalışıyor. Ceylan’a deliler gibi aşıktır, fakat ona açılmayı başaramamıştır.

Mutlu Güney (Cemal) Bahattin’in lokantasında çalışır, onunla hemşeridir. Behiye’nin kocası ve Ali’nin babasıdır. İyi niyetlidir. Bir sorun olduğunda Bahattin ona danışır.

Tülay Bursa (Behiye )Bahattin’in lokantasında çalışmaktadır. Ali’nin annesi, Cemal’in karısıdır. Dedikoduya fazlasıyla meraklı bir kadın olduğu için, Hüsne ona “yılan dil” lakabını takmıştır. Kendisine ve ailesine hiç ama hiç laf getiremez.

Melis Mutluç (Yaren) Yadigar’ın kızıdır. Kardeşi Yunus’un bazı hareketleri hiç hoşuna gitmez.

Aybars Kartal Özson ( Yunus) Yadigar’ın oğludur. Yaramaz bir çocuktur. Çikolatayı ve oyun oynamayı çok sever. Emaneti öğrenen ilk kişidir.

Mesut Özkeçeci (Şahin   Zengin bir iş adamıdır. Bahattin’in et lokantasını satın almak istemektedir. Ama sonrasında Yadigar’a ilgi duymaya başlar ve bu kararından vazgeçer. Civan’dan çok hoşlanmaz. İpek isimli bir kızı vardır. Yaren, onun en yakın arkadaşıdır.

Aramızda Kalsın Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

Aramızda Kalsın dizisinin çekimleri İstanbul’un Beykoz, Üsküdar ve Çengelköy ilçelerinde yapıldı.

JENERİK:

Aramızda Kalsın dizisinin müzikleri Aytuğ Yargıç’a ait. Yayınlandığı dönemde dizinin müzikleri de izleyici tarafından en az dizi kadar sevildi. Aramızda Kalsın”ın dizi müzikleri albümü, 7 Ocak 2013 tarihinde dijital platformlarda satışa çıktı. Dizinin bölüm finallerinde kullanılan Yonca Lodi’nin seslendirdiği ‘Yadigar’ şarkısı da sevilen müziklerden oldu.

Yadigar- Yonca Lodi

FRAGMANLAR:

Aramızda Kalsın dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2013 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Aramızda Kalsın dizisi 19 Eylül 2013 tarihinde Star TV ekranlarında izleyici ile buluştu. 2 sezon süren ve ekranlara damga vuran dizi, 22 Ocak 2015 tarihinde yayınlanan 52. bölümüyle final yaptı.

Aramızda Kalsın dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da çekilen dizinin kamera arkası görüntüleri de zaman zaman Star TV’nin internet sitesinde ve YouTube’da yayınlandı. Kamera arkası görüntülerde de en az dizi kadar eğlenceli sahneler yer alıyor.

Aramızda Kalsın 1. Bölüm Kamera Arkası Görüntülerini izlemek için tıklayınız…

Caner Cindoruk & Gökçe Bahadır Kamera Arkası Çekimi

UNUTULMAZ SAHNELER

Aramızda Kalsın dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Dizinin tüm sahneleri YouTube’da veya Star TV’nin internet sitesinde izlenebilir.

Hatçiğin Hüsne’den Sakladığı Sırrı

Hüsne Kurşun Döktürür