Ana sayfa Dizi Haberleri Yan Oda dizisinde böyle güçlü oyuncu kadrosu senaryonun kurbanı yapıldı!

Yan Oda dizisinde böyle güçlü oyuncu kadrosu senaryonun kurbanı yapıldı!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Yan Oda dizisinin reyting sonuçları senaryonun izleyiciler tarafından pek de beğenilmediğinin en önemli göstergesi oldu.

Dizinin kadrosuna bakıldığı zaman çok önemli isimlerden kurulduğu anlaşılıyor. Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Melek Baykal ve Nazal Kesal gibi isimleri bir araya getiren bir projenin, nasıl olur da bu kadar kötü reytingler elde edebileceğini birçok dizi hayranı kabul edemiyor.

Hikayesine yönelik sert eleştirilerin yapıldığı Yan Oda dizisinde oyuncu kadrosu ile uyumsuz bir senaryo olduğu yönünde eleştiriler sosyal medyada gündeme gelmeye devam ediyor.

Yan Oda dizisinin 4. bölümü ile birlikte aslında final yaptığının ortaya çıkası ise birçok dizi hayranını şaşırmadı. Zira, bu haliyle dizinin daha fazla ilerlemesi pek de mümkün görünmüyordu.

Final bölümünün bile çekilmesinin istenmediği ve 4. bölüm itibari ile hikayenin sona erdiğine yönelik basında yer alan haberler izleyiciler açısından hiç de sürpriz değil.

Yan Oda dizisinde hikayenin zayıf olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, böyle senaryoların nasıl olup da yapım ekipleri tarafından kabul gördüğünü, oyuncuların da nasıl olup da bu tür hatalar yapabildiğini de sorguluyor.

“Üvey kardeşlerin aşkını kim izler” şeklinde paylaşımlar yapan birçok dizi hayranı, böyle güçlü bir oyuncu kadrosuna çok yazık olduğu değerlendirmeleri yapıyor.