Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli 2022 yılına damga vurmaya geliyor!

Aras Bulut İynemli 2022 yılına damga vurmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aras Bulut İynemli’den 4 sezon süren Çukur dizisinde çok başarılı bir Yamaç Koçovalı karakteri izledik. Oyuncu rolüne kendisini o kadar iyi adapte etti ki, hayranları bu diziyi hiçbir zaman unutmayacaktır.

7. Koğuştaki Mucize filmindeki Memo karakteri ile de herkesi etkilemeyi başaran Aras Bulut İynemli, şimdilerde kariyerinin belki de en özel ve en zorlu rolü için hazırlık yapıyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olan oyuncu, bir hayli heyecanlı… Özel hazırlıklar yaptığı bilinen Aras Bulut İynemli, yaz aylarında unutulmaz anlar yaşayacak.

Aras Bulut İynemli 2022 yılına damga vurmaya geliyor! 7

Ödüllü yönetmenlerden Mehmet Ada Öztekin’in çekeceği Atatürk filmiyle birlikte Aras Bulut İynemi’nin 2022 yılına yine damgasını vurması bekleniyor.

Mehmet Ada Öztekin ile ikinci kez bir sinema filminde buluşacak olan oyuncu, 7. Koğuştaki Mucize filminden de tanıdığı yönetmeni ile bir kez daha gündem değiştirecek gibi duruyor.

Üzerine aldığı büyük sorumluluğa uygun şekilde ciddi bir hazırlık içine giren oyuncu, o dönemin ruhunu da yansıtmak amacıyla teknik çalışmalar da yapıyor.

Disney Plus’ta yayınlanacağı ortaya çıkan Atatürk filmi aynı zamanda Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı için de bir armağan niteliği taşıyor.