Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya yeni rolüyle çok şaşırtacak! Bu kez çok farklı bir şekilde karşımıza çıkacak!

Erkan Petekkaya yeni rolüyle çok şaşırtacak! Bu kez çok farklı bir şekilde karşımıza çıkacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en sevilen erkek oyuncularından biri Erkan Petekkaya. En son Star TV’de yayınlanan Sana Söz isimli dizide bir komiseri canlandıran deneyimli oyuncu bir sonraki projesinde canlandıracağı karakterle hayranlarını çok şaşırtacak.

Erkan Petekkaya en son Star TV’de yayınlanan Sana Söz isimli dizide başrolü Nehir Erdoğan ile paylaşmıştı. Dizi ilk bölümüyle bir hayli görse de ilerleyen bölümlerde dizinin reytingleri iyice düşünce Sana Söz kısa sürede final yapmıştı.

Ancak Erkan Petekkaya hayranlarından fazla uzak kalmayacak. Zira oyuncu iki projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deneyimli oyuncunun projelerinden biri Dedemin Gözyaşları isimli film.

Erkan Petekkaya yeni rolüyle çok şaşırtacak! Bu kez çok farklı bir şekilde karşımıza çıkacak! 17

Çekimleri tamamlanan ve gösterime girmek için gün sayan filmde Erkan Petekkaya hayranlarının karşısına çok farklı bir rolle çıkıyor. Petekkaya yeni filminde hırslı ve acımasız bir gazete patronunu canlandırıyor ve muhabirlerini satışı artırmaları için haber bulmaları için baskıda bulunuyor.

Petekkaya Dedemin Gözyaşları isimli filmde usta oyuncu Halil Ergün’le de bir araya geliyor. Filmde ayrıca Cem Kılıç, Ali Kürşat Uzun, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Kıvanç Erkan, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim Polat ve Emrah Doğan gibi isimler yer alıyor.

İhsan Taş’ın yazıp yönettiği Dedemin Gözyaşları isimli film, Taş Film ve Öndeş Yapım ortaklığı çekiliyor. Filmin 18 Mart 2022’de sinemalarda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Erkan Petekkaya’nın bir diğer projesi ise TV 8’de ekrana gelen Kırmızı Oda isimli dizi. Daha önce Kırmızı Oda’da rol alan Petekkaya’nın yeniden dizide yer alacağı duyurulmuştu.