Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz karantinada ama izleyiciye bir mesajı var!..

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz karantinada ama izleyiciye bir mesajı var!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay- Sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olan Kanal D’nin Yargı dizisi geçtiğimiz Pazar akşamı yayınlanmadı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde oynadığı ve hikayesiyle her hafta izleyiciyi derinden sarsan Yargı dizisi önümüzdeki pazar akşamı da ekranda olmayacak.

Dizide ‘Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması sonrasında dizinin yeni bölüm tanıtımları yayınlansa da bu ani gelişme ile 15.bölümün 09 Ocak Pazar akşamı yayınlanması kararı kanal tarafından duyuruldu.

Şu an karantinada olan Pınar Deniz de bir an önce izleyiciyle tekrar buluşmak için sabırsızlanıyor. Instagram hesabından rol arkadaşı Onur Durmaz ile bir pozunu paylaşan oyuncu,  ‘9 Ocak’a şurda ne kaldı ki’ yazdı. Oyuncu izleyenlerden biraz daha sabırlı olmalarını istedi.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz karantinada ama izleyiciye bir mesajı var!.. 7

Dizinin yayınlanan son bölümünde, ilk bölümden itibaren dizide yer alan ve Yargı dizisine son haftalarda damga vuran ‘Engin’ karakterinin ölmesi ve Onur Durmaz’ın diziden ayrılması, herkes için şok etkisi yaratmıştı.

Adeta Pazar akşamlarının fenomeni haline gelen dizinin sürükleyici hikayesini tahmin etmek pek de kolay olmuyor! izleyenlere sık sık ters köşeler yaşatılıyor.

Ay Yapım imzalı dizide izleyici, Ceylin’in tutuklandığı ve Ilgaz’ın çaresizce onu teslim etmek zorunda kaldığı anları izlemek için 09 Ocak akşamını sabırsızlıkla bekliyor. Yılbaşının da araya girmesi nedeniyle diziye zorunlu olarak 2 hafta ara verildi.