Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni dönemin ilk işareti verildi!

Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni dönemin ilk işareti verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Aşk Mantık İntikam izleyicinin modunu yükselten bir dizi oldu!
Yaz ekranında birçok farklı yapım ekranları süslüyor… Bu dizilerden birisi de Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV’nin uyarlama yapımı oldu. Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan romantik komedi dizisine ilgi giderek daha da artıyor… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin muhteşem uyumu da izleyicilerin beğenisini kazanan bir başka unsur.

Aşk Mantık İntikam dizisinin ilk 3 bölümü izleyicilerle buluştu ve sosyal medyada yapılan yorumlarda “Modumuz yükseldi” diyenler haklı gibi… Dizi izleyenlerine keyif ve moral veren, yaşam enerjisi saçan bir romantik komedi hikayesi olarak Fox TV’de her geçen hafta daha da çok beğeni topluyor.

Melisa Döngel’in Sen Çal Kapımı dizisinden sonra başrolde yer aldığı Aşk Mantık İntikam’da ayrıca Baraj dizisiyle büyük çıkış yapan Burak Yörük de yine iyi bir performans ortaya koyuyor.

Romantizmin dozunu iyi tutturan senaristler, ayrıca iki karakterin çatışması noktasında da keyif veren diyaloglar yazıyor. Dramatik konuların da zaman zaman öne çıktığı dizinin komedi unsuru da hikayenin sevilmesinin nedenlerinden birisi oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni dönemin ilk işareti verildi! 1

Aşk Mantık İntikam dizisini izleyenler çok keyif aldıklarını ve farklı duyguları bir arada yaşayabildiklerini ifade ediyor. Bir dizi hayranı, “Yaz dizilerinden en bayıldığım, çok eğlenceli, çok sevdim” diyerek birçok kişinin görüşlerine de tercüman oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 9 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan 4. bölümünden ilk fragman da paylaşıldı. Kıskançlık çekişmelerinin başlayacağı anlar geliyor. Dizide adeta yeni bir dönem başlıyor ve kıskançlık üzerinden güzel komedi sahnelerini yeni bölümden itibaren görmeye başlayacaksınız.

Fragmanı çok beğendiklerini belirten dizinin hayranları, “Beklediğimiz kıskançlık sahneleri sonunda geliyor” diyerek dizinin ilerleyen bölümlerde çok daha eğlenceli olacağına yönelik düşüncelerini paylaşıyor.

Ozan partide Esra’yı kıskanıyor. Çınar, güzelliğine iltifatlar yaptığı ve çok da iyi anlaştığı Esra ile yakınlaşınca, Ozan’ın hesabına ise kıskançlık düşüyor.