Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi reytinge damga vurdu, en iyi sonuçlar geldi!

Aşk Mantık İntikam dizisi reytinge damga vurdu, en iyi sonuçlar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında bugüne kadar yayınlanan diziler içinde en iyi reytinglere ulaşan yapım Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam dizisi oldu. Kış döneminde yani izleyicilerin çok yoğun olduğu günlerde bile birçok dizinin elde edemediği oranlar, yaz ayları olmasına rağmen bir romantik komedi dizisi tarafından elde edilebildi.

Geçen sezon Sen Çal Kapımı dizisinin yarattığı etkiye benzer bir etkiyi ortaya koyan Fox TV dizisi, dün akşam 3. bölümü ile yayınlandı. Şimdiye kadar ekrana gelen yaz dizilerinin hepsinden daha iyi reytingleri 3. bölümüyle elde eden Aşk Mantık İntikam, bu sezonun en etkileyici yaz dizisi olarak da öne çıktı.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisini başrolde buluşturan, Melisa Döngel ile Burak Yörük’ün de başarılı performanslarıyla göz doldurduğu dizinin 3. bölümü hem tüm kişilerde hem de AB grubunda günü ikinci sırada tamamladı.ABC1’de ise dizi üçüncülük elde etti.

Tüm kategorilerde izleyicilerin ilgisini üzerine çekmesi önemli bir başarı olarak dizinin hanesine yazıldı. Ancak tüm kişiler kategorisinde elde edilen oran kış dönemi için bile başarı sayılabilecek durumda. Aşk Mantık İntikam dizisinin daha 3. bölümde bu noktaya gelmesi önemli bir başarı olarak kayıtlara geçmiş oldu.

9 Temmuz Cuma günü dizinin 4. bölümü yayınlanacak. Kıskançlık krizlerinin başlayacağı yeni bölümde Ozan ve Esra arasında yaşanacaklar daha da çok izleyiciyi ekrana toplayabilecek potansiyele sahip… Dizideki kıskançlık sahnelerinin artması, ilginin de yükselmesine neden olacaktır.