Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisini izleyenler, Burcu Özberk ile İlhan Şen uyumuna mest oldu!

Aşk Mantık İntikam dizisini izleyenler, Burcu Özberk ile İlhan Şen uyumuna mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle ilk bölümü ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi büyük beğeni topladı. Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Fox TV’nin yeni yapımı daha ilk bölümü ile geçer not almayı başardı. Sosyal medyada dizi hayranları tarafından da çok olumlu yorumlar yapıldı.

İlk bölümün çok güzel hazırlandığını ve beğeniyle takip ettiklerini belirten izleyiciler, yaz dizileri arasında en iyilerden birisinin Aşk Mantık İntikam olduğuna yönelik fikirlerini belirtiyor. Sosyal medyada binlerce paylaşım yapan hayranlar, temposu ve yüksek enerjisi ile diziye tutuklu kaldıklarını ifade ediyorlar.

İlhan Şen ile Burcu Özberk ikilisinin uyumunu ve enerjilerini çok iyi bulan dizinin hayranları, beklediklerinden çok daha iyi bir yapım buldukları konusunda ortak fikirde buluştu. Dizinin hem başrolünde yer alan Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel oldukça başarılı bulundu. Dizi hayranları sadece başrolleri değil, yan karakterleri de beğendiklerini ve çekim kalitesi ile birlikte iyi bir dizinin yaz ekranına geldiğini düşünüyor.

Bir dizi hayranı, “Normalde yaz dizilerini sevmem ama buna bayıldım. Öncelikle başrol uyumu kesinlikle harika. Burcu ve İlhan yan yana muhteşemler. Replikler çok orijinaldi. İnşallah böyle kaliteli devam eder” diye yazdı.

Burcu Özberk’i de öven hayranları ekrana çok iyi bir dönüş yaptığını ve enerjisinin de çok iyi olduğunu belirten ifadeler kullandı. Birçok dizi hayranının ortak görüşü şu şekilde:

“Burcu Özberk ve İlhan Şen’i bir araya getiren kim ise çok başarılı bir iş yapmış, çok güzel uyum sağladılar.”

İşte Aşk Mantık İntikam isimli dizinin 1. bölümü: