Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV, Ada Masalı tutsun diye yeni bir adım daha atıyor!

Star TV, Ada Masalı tutsun diye yeni bir adım daha atıyor!

tarafından ker_def

Star TV’de geçtiğimiz salı günü ilk bölümü yayınlanan Ada Masalı dizisi birçok izleyiciyi etkiledi. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin de birbirine çok yakıştığını düşünen izleyiciler, ilk bölümün de büyüsüne kapıldı…

İzmir Sığacık’ta çekimleri yapılan dizinin ortamı da çok güzel bulundu ve yazın geldiğin de gösteren bir dizi olarak Ada Masalı öne çıkartıldı. sosyal medyada da çok iyi dönüşler alan dizinin tutması için ise Star TV elinden gelen her şeyi yapıyor. Geride bıraktığımız kış sezonunda toplam 8 dizisine final yaptırmak durumunda kalan Star TV, yaz ayının favorisi olan Ada Masalı’nın geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasını amaçlıyor.

Dizi hem hikayesi hem de kadrosu ile gayet başarılı bir yapım olarak görülüyor ve yaz ekranın da favori yapımlarından. Star TV ilk bölümün ardından üst üste tekrarlarını farklı zamanlarda yayınlayarak izleyicilere diziyi beğendirmek için bir hayli çaba harcadı.

Geçtiğimiz hafta Kağıt Ev dizisinin final yapmasının ardından ise 21 Haziran Pazartesi günü de Star TV, Ada Masalı dizisinin ilk bölümünün tekrarını yayınlama kararı verdi.

Yayın Günü: 21 Haziran Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / 1.Blm – Tekrar

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak
Oyuncular: Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı yeni dizi ‘Ada Masalı’, ilk bölüm tekrarıyla Pazartesi günü ekrana geliyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’de gerçekleşiyor.

Ay Yapım’ın yeni yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.