Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinin setinde derbi heyecanı!..

Aşk Mantık İntikam dizisinin setinde derbi heyecanı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’de cuma akşamları ekrana gelen Aşk Mantık intikam dizisi yaz sezonunda başlayıp yeni sezonda da devam eden diziler arasında yerini aldı.

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin yakaladıkları uyumun da bu başarı da etkisi olduğu şüphesiz.  Dizide ‘Esra’ karakterine hayat veren Burcu Özberk ile ‘Ozan’ karakterini canlandıran  İlhan Şen yakaladıkları uyumla kısa sürede izleyici tarafından benimsendi.

Romantik- komedi yapımlarının birçoğu ekranda kısa süre kalabilirken, Aşk Mantık İntikam dizisi yeni sezonda ayakta kalabilen yapımlar arasında yerini aldı.

Aşk Mantık İntikam’da birbirine aşık ancak bir türlü bir araya gelemeyen çifti canlandıran ikili gerçek hayatta da iyi anlaşıyor. Zaman zaman instagramdan bir arada paylaşımlarda da bulunan çift, Aşk Mantık İntikam’ın setinde dün akşam, Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin heyecanını yaşadı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin setinde derbi heyecanı!.. 8

İlhan Şen, dizide ‘Ekrem’ karakterini canlandıran Mehmet Korhan Fırat ile maçı beklerken  fotoğrafını paylaştı. Burcu Özberk Galatasaray taraftarı, İlhan Şen ise Fenerbahçe taraftarı olunca ortaya bu görüntüler çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin setinde derbi heyecanı!.. 9

Dün akşam gerçekleşen Galatasaray – Fenerbahçe derbisi,  2- 1 Fenerbahçenin galibiyetiyle sonuçlanırken, Aşk Mantık İntikam dizisinin setinde üzülen taraf Burcu Özberk, sevinen taraf ise İlhan Şen oldu.