Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat, sosyal medyada birinciliği bu hafta da bırakmadı! Ancak Yargı’nın nefesi ensesinde!

Teşkilat, sosyal medyada birinciliği bu hafta da bırakmadı! Ancak Yargı’nın nefesi ensesinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar geceleri Kanal D dizisi Yargı ve TRT 1’de yayınlanan Teşkilat arasındaki savaş sert bir şekilde devam ediyor. Geçen sosyal medyadaki birinciliği Yargı’nın elinden alan Teşkilat, bu haftanın da birincisi oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 22 Kasım Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi TRT 1 dizisi Teşkilat oldu.

Geçen sezon pazar akşamlarının tek hakimi Teşkilat’ın tahtı bu sezon başında Yargı’nın da ekrana gelmesiyle biraz sarsıldı. Reytinglerdeki liderliği bir ara Yargı’ya kaptıran Teşkilat, kısa sürede hem reytinglerde hem de sosyal medyada tahtını yeniden ele geçirdi. Ancak Yargı’nın nefesini ensesinde hissetmeye devam ediyor.

Teşkilat, sosyal medyada birinciliği bu hafta da bırakmadı! Ancak Yargı’nın nefesi ensesinde! 7

Bu hafta da reytinglerde tüm izleyicilerde birincilik elde eden Teşkilat, sosyal medyada da liderliği elden bırakmadı. Teşkilat, sosyal medyada dün gün boyunca hakkında yapılan 123 bin 500 paylaşımla listenin birincisi oldu.

Teşkilat’la büyük savaş halindeki Yargı da dün akşam izleyiciyi Kanal D ekranına kitledi. Yine nefes kesen sahneleri ve replikleriyle izleyicinin heyecan seviyesini artıran dizi sosyal medyada ikinci sırada yer aldı. Dün sosyal medyada Yargı hakkında gün boyunca 83 bin 700 paylaşım yapıldı.

Pazar gecesinin en şanssızı ise Fox TV dizisi Elbet Bir Gün. Başrollerini Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı Elbet Bir Gün dizisi dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Ancak yeni dizi yeni bölümüyle de reytinglerden düşük sonuç aldı. Elbet Bir Gün, hakkında yapılan 2 bin 800 paylaşımla sosyal medya sıralamasında da sonuncu oldu.