Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisi nasılda güzelleşti diyenlere, Kadir Doğulu perde arkasındaki sırrı verdi!

Aşkın Tarifi dizisi nasılda güzelleşti diyenlere, Kadir Doğulu perde arkasındaki sırrı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlarına devam eden Aşkın Tarifi dizisinden şimdiye kadar 4 bölüm yayınlandı. 3. bölümde ciddi bir reyting yükselişi sergileyen dizi, sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesinden destek buluyor. Serra Arıtürk ile Kadır Doğulu ikilisinin iyi uyum sağlaması da dizi hayranlarını memnun etti. Arıtürk, ilk dizisi olmasına rağmen performansı ile başarılı bulundu.

Aşkın Tarifi dizisi her geçen hafta daha da güzelleşen bir yapım olmuştu. Peki bunun arkasındaki sır neydi? İşte bu soruyu merak eden birçok dizi hayranı Kadir Doğulu’nun açıklaması ile yeni bir tekniğin denenmekte olduğunu anlamış oldu.

Kadir Doğulu, diziyle ilgili olumlu dönüşler olduğunu soran basın mensuplarına şu detaydan bahsetti: “İlk başından beri heyecanlandığım bir şey var. Ortaya çıkan yeni bir anlatım stili var. Orayı canlandırmaya çalışıyoruz. O yüzden bizim hem set hem de gelen sonuçlar çok zevkli olmaya başladı. Memnunum o yüzden.”

Doğulu, yeni projeler için de arkadaşları ile görüşme halinde. Yapımcı olarak yer alacağı televizyon ve dijital platform projeleri yapmak isteyen oyuncu, arayış içinde olduğunu anlattı.

Kadir Doğulu, kendisi çalışırken eşi Neslihan Atagül’ün aralıklarla tatile gittiğini ve sağlık durumunun da iyi olduğunu anlattı. Şubat ayında Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle bir ara sıkıntılı günler yaşamıştı. Kadir Doğulu, “Toparladı, kalmadı” diyerek eşinin durumunun iyi olduğuna vurgu yaptı.